Original Silicea

Mave & tarm

Silicea Mave-Tarm gel og Silicea Mave-Tarm direkt indeholder begge kisel gel (silica) som deres aktive ingrediens, og kiselgelen består af grundstoffet silicium, oxygen og vand. Når silicium binder sig til oxygen kaldes det kisel, silica eller siliciumdioxid, og den særlige kiselgel kan binde patogener i tarmsystemet. Silicagelen lindrer symptomer på: 

  • Mavepine
  • Luft i maven
  • Kvalme
  • Diarré
  • Halsbrand

Samtidig støtter Silicea Mave-Tarm gel genopbygningen af den irriterede mavetarm-kanal, og det hjælper på med at genoprette mavens naturlige tilstand. Da Silicea Mave-Tarm gel både binder patogener men også luft, kan det hjælpe til at reducere ubehagelig og lugtende luft fra tarmen.  

Silicea Mave-Tarm direkt giver en hurtig og naturlig lindring af maveproblemer, og da gelen virker direkte lokalt i tarmen, kan den også bruges af børn og gravide. Gelen er medicinsk udstyr, men det er lavet med naturlige ingredienser og er helt uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. De absorberende egenskaber ved kiselgelen giver en beskyttende barriere, og midlet kan bruges til alle typer af mave-tarm problemer med undtagelse af forstoppelse.  

Alt efter om du døjer med nervøs mave, dårlig fordøjelse, for meget mavesyre, oppustethed, IBS, diarré eller opkastning og kvalme, er der forskellige doseringsvejledninger, som du kan læse mere om på produktets side.  Hud, hår & negle

Silica kan dog hjælpe på meget mere end problemer med maven og tarmen, og særligt hår, hud og negle kan have stor gavn af et tilskud med silica, kisel eller silicium. Fra Silicea kan du finde forskellige kosttilskud, der alle har til formål at styrke og bidrage til vedligeholdelsen af et normalt hår, normal hud og normale negle. 

Original Silicea kapsler

Original Silicea kapsler kan fås i pakninger af enten 30, 60 eller 90 kapsler, og den ene daglige kapsel indeholder hele 420 mg kiseldioxid (svarer til 196 mg silicium) samt vitaminer (fx vitamin b7) og mineraler, der giver næring til hår, hud og negle.  

Original Silicea gel

Du kan også få Original Silicea som gel, hvor du får den samme mængde kiseldioxid i en spiseskefuld gel, som der er i 1 Original Silicea kapsel. Gelen indeholder også vitamin-b7, der er kendt som biotin eller beauty-vitaminet.  

Original Silicea Beauty Shots

Hvis du gerne vil supplere din kost med et kosttilskud, der både smager godt og samtidig bidrager til at bevare et normalt hår, normal hud og normale negle, er Original Silicea Beauty Shots lige noget for dig. Et enkelt shot indeholder 15 ml, og det består af fint fordelt mineralsk silicium, kiselgel, biotin og selen samt andre vigtige næringsstoffer. Du kan vælge at tage shottet direkte fra posen som det er, eller du kan blande det i en smoothie, juice, grød, et glas vand eller andet. Shottet har en lækker smag af grapefrugt, solbær, jordbær og hindbær fra naturligt frugtkoncentrat.  

Silicea Vital Shampoo

Der er mange ting, der kan slide på håret - heriblandt farvning, varmebehandling, stress eller sygdom, og som en styrkende og hjælpende hånd til håret, kan du bruge Silicea Vital Shampoo, der stimulerer hårsækkene og forebygger hårtab. Shampooen efterlader håret glansfuldt og voluminøst efter hårvask, og så er den skånsom mod en sensitiv hårbund. De aktive ingredienser silica og biotin styrker, nærer og fugter håret, og du får en shampoo, der giver volumen og modvirker hårtab. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.