Original Silicea MAN - 60 kaps.

1
Se alle produkter fra Original Silicea & Octean
Varenummer: 15569

Mineraler og vitaminer til håret – specielt til mænd

Original Silicea MAN er et kosttilskud til mænd, der gerne vil gøre noget godt for deres hår. Original Silicea er mineraler og vitaminer til håret samlet i kapselform, så du let kan få et dagligt tilskud af en række næringsstoffer. 

Original Silicea MAN har et højt indhold af mineralet kisel i form af 420 mg findelt kiseloxid pr. dagsdosis. Herudover indeholder det også biotin (B7-vitamin) og zink og tilsammen bidrager de til at vedligeholde et normalt hår. Kobber bidrager til normal hårpigmentering. Mineraler og vitaminer til håret har været populært i mange år og Original Silicea har da også været på markedet siden 1968. Det er et velkendt tysk brand med mange tilfredse brugere.

Til både hår, hud og negle

Der er ingen skade til også at passe på hud og negle, så derfor indeholder Original Silicea MAN udover mineraler og vitaminer til håret, også næring til hud og negle. Mange næringsstoffer har flere funktionsområder og selen bidrager fx både til normale negle samt til normal dannelse af sædceller, mens zink bidrager både til hår, hud og negle samt til at bibeholde et normalt testosteronniveau i blodet.

Fordele:

  • Naturlig næring til dit hår via hårrødderne
  • Indeholder biotin (B7-vitamin), kiseloxid, zink, kobber, mangan og selen
  • Velkendt tysk brand med mange tilfredse brugere
  • 1 kapsel om dagen er nok
  • Vegansk

Dosering og anvendelse:

1 kapsel dagligt.

For at opnå det bedste resultat, bør Original Silicea kapsler tages i mindst 8-12 uger. 
Kan gentages ved behov.

Du kan supplere kosttilskuddet med hårplejeprodukter fra Silicea-serien, der både indeholder en shampoo og en leave-in balsam spray. Silicea Vital Shampoo stimulerer hårsækkene, gør håret tykkere og mindsker hårtab. Silicea Balsam Spray beskytter og reparerer, samtidig med den reducerer statisk elektricitet, og gør håret lettere at have med at gøre. Balsammen skal ikke skylles ud, og du sætter bare håret, sådan som du plejer.


Indhold:
60 kapsler

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kiseloxid/kisel

420

mg

-

Zink

10

mg

100%

Mangan

2

mg

100%

Kobber

500

µg

50%

Selen

55

µg

100%

Biotin (B7-vitamin)

100

µg

200%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kiseloxid/siliciumdioxid, Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), Majsstivelse, Zinkgluconat, Mangangluconat, Natriumselenit, Kobberglukonat, Biotin (B7-vitamin)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.