Original Silicea - 60 kaps.

1
Se alle produkter fra Original Silicea & Octean
Varenummer: 19582

Har du tyndt hår?

Har du tyndt hår eller fint hår, så fortvivl ikke. Original Silicea indeholder vitaminer og mineraler, som er god næring til dig, som har fint og tyndt hår og som ønsker at gøre det bedste for at holde det velnæret og flot. 

Original Silicea er klinisk testet og har været på markedet siden 1968, så det er meget velgennemprøvet. Flere forbrugerundersøgelser viser, at 9 ud af 10 brugere er glade for Original Silicea. Produktet er et af Sveriges bedst sælgende tilskud til hår, hud og negle og er flere gange hædret ved Swedish Beauty Week Award. Så der er meget godt at sige om Original Silicea og det er absolut anbefalelsesværdigt til dig, der gerne vil undgå at få livløst, mat og tyndt hår.

Til hår, men også til hud og negle

Original Silicea er dog velegnet til alle hårtyper, uanset om du har krøller, glat, tykt eller tyndt hår. Og bemærk, at det også indeholder næring til hud og negle. Original Silicea kapsler har et højt indhold af mineralet kisel i form af 420 mg findelt kiseloxid pr. dagsdosis. Herudover indeholder det også biotin og zink, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår, samt zink der desuden bidrager til normale negle. Mangan, som er vigtig ved dannelsen af bindevæv, medvirker ligesom selen og zink til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Hårpleje til tyndt hår

Du kan også få shampoo og balsam spray, som er meget velegnet til dig, der har fint og tyndt hår. Silicea Vital Shampoo stimulerer hårsækkene, gør håret tykkere og mindsker hårtab. Silicea Balsam Spray beskytter og reparerer, samtidig med den reducerer statisk elektricitet og gør derved håret lettere at sætte. Og efterlader det blødt og glansfuldt. Selvom disse plejeprodukter er særligt velegnede til tyndt hår, er de også virkelig gode til andre hårtyper. Få det bedste ud af dit hår ved at nære det indefra og pleje det udefra med styrkende plejeprodukter.

Fordele:

  • Naturligt og anerkendt næring til dit hår via hårrødderne siden 1968
  • Indeholder kiselgel, biotin (B7-vitamin), zink, mangan og selen
  • 1 kapsel om dagen er nok, så det er nemt
  • Til både hår, hud og negle
  • Vegansk

Dosering og anvendelse:

1 kapsel dagligt.

For at opnå det bedste resultat, bør Original Silicea kapsler tages i mindst 8-12 uger. 
Kan gentages ved behov.


Indhold:
60 kapsler

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kiseloxid/kisel

420

mg

-

Zink

5

mg

50%

Mangan

2

mg

100%

Selen

55

µg

100%

Biotin (B7-vitamin)

37,5

µg

75%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kiseloxid/siliciumdioxid, Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), Majsstivelse, Zinkgluconat, Mangangluconat, Natriumselenit, Biotin (B7-vitamin)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.