Ansigtsolie

Ansigtsolie har i løbet af de seneste år placeret sig øverst på listen over mest fortrukne nærende og plejende produkter til huden. Ansigtsolierne fås med et hav af forskellige sunde, effektive ingredienser og unikke egenskaber. I vores sortiment findes olierne til gode priser og helt eksklusive tilbud. Du kan finde den ansigtsolie, der er tilpasset netop din hudtype og ønsker!

Hvad er ansigtsolie? | Derfor bør du anvende ansigtsolie | Den bedste ansigtsolie til din hud 

89 Produkt(er)

Hvad er ansigtsolie?

Naturlige olier er i flere århundrede blevet anvendt til både den indre og ydre pleje af kroppen. En god ansigtsolie bør da heller ikke undervurderes, den kan nemlig skabe underværker for din hud. Dette gælder både om du ønsker ekstra fugtgivende pleje eller forebyggelse af aldringstegn.

De fleste ansigtsolier er bestående af et udvalg af forskellige naturlige, lækre og økologiske olier, der er besiddelse af vigtige egenskaber, mineraler og vitaminer, der er gode for huden. De fleste sammensætninger bidrager herfor til det huden har brug for i forhold til næring, beskyttelse samt fugtbalancen.

Der findes mange ansigtsolier, der er udviklet til specifikke hudtyper og formål. Du kan nemt og hurtigt finde frem til din ønskede olie ved hjælp af kategorisering og certificering på siden. 

Hvorfor skal jeg anvende ansigtsolie?

Der findes mange gode grunde hvorfor, du bør inddrage ansigtsolie i din hudplejerutine – det gælder om end du har en uren og fedtet hud eller sensitiv og tør hud. En af de vigtigste grunde skyldes udefrakommende faktorer som vejrforhold, kemikalier og bakterier, der dagligt påvirker og skader huden i sådan en grad, at den bliver slået ud af kurs.

Ansigtsolier er udviklet til at trænge hurtigt ind i huden og afhjælpe din hud, hvor den har behov for en effektiv og kærlig hånd, og så gør de det endda helt uden at bryde med den naturlige balance. På baggrund af forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter er disse i stand til at blødgøre, beskytte og fugtgive huden, så den igen bliver modstandsdygtigt.

Vidste du at...
Både tør hud og fedtet hud ofte er tegn på fugtmangel? Begge fænomen kan være forårsaget af ubalance i hudens fugtbalance. Her kan huden reagere ved at kompensere for fugten ved at danne et ekstra fedtlag på huden. Man kan med stor fordel anvende en ansigtsolie til genoprettelse af fugtbalancen, idet olien arbejder helt naturligt, hurtigt og effektivt med huden. 

Sådan anvender du ansigtsolie

Inden du anvender din ønskede ansigtsolie, er det vigtigt, at din hud er nyrenset enten af vand, skintonic eller lignende. Olierne kan nemlig være med at bevare/binde den påførte fugt i huden, og samtidig vil eventuel unødig fedt og snavs ikke forblive i ansigtet og skabe mulighed for urenheder. 

Ansigtsolie i forbindelse med dagcreme/natcreme

En god ansigtsolie trænger dybere end i huden end den sædvanlige ansigtscreme. Din hud vil derfor uden tvivl blive taknemmelig for den ekstra indsats. Det betyder dog ikke, at du bør droppe din nat- eller dagcreme til fordel for olien. Din hud når nemlig bedre højder ved en kombination af begge, da de komplimenterer hinanden.

Har du en tør hud eller kombineret hud finder de fleste glæde i først at massere 4-6 dråber ansigtsolie ind i huden for dernæst at pleje den med dag- eller natcreme. Ved at anvende begge plejeprodukter kan du tilgodese flere af hudens behov. Blandt andet kan du anvende en ansigtsolie, der skal give fugt og næring til huden, hvorimod cremen vil kunne bidrage med anti-age egenskaber eller afhjælpe pigmentforandringer.

Til fedtet hud kan det for mange være bedst at blande et par dråber sammen med cremen, således plejen anvendes samtidig, og du undgår at fedte huden for meget på overfladen.

Har man i forvejen en næret og “mættet hud” kan det opleves, at ansigtsolien skinner på huden og er længe om at trænge dybere ind i hudens lag. Herpå kan det fungere bedst at påføre den om natten, så ansigtsolien kan arbejde med huden, imens du sover. 

Hvilken ansigtsolie er bedst?

Med den rette ansigtsolie, vil du hurtigt opnå din drømme hud og derpå være i besiddelse af en sund hud, lækker udstråling og flot glød. Den bedste ansigtsolie vælges på baggrund af hvilket indhold, der kan bidrage bedst til det, din hud mangler. Det er derfor forskelligt hvilken olie, der falder i øjnene hos den enkelte.

De fleste søger en økologisk olie. Her vil fleres bud på den bedste økologiske ansigtsolie være Ecooking Multi Oil eller Urtegaardens bland-selv-olier. Mange vælger derudover en ansigtsolie med E-vitamin, idet vitaminet er et af de mest afhjælpende og beskyttende for huden.

 Hos Med24.dk finder du udelukkende et udvalg af de mest sunde og kvalitetsbetonede valg indenfor ansigtspleje Vi tilbyder blandt andet også kundernes favoritter og bedst anmeldte produkter Dr. Hauschka ansigtsolie og Badeanstalten ansigtsolie. 

Hjemmelavet ansigtsolie

Mange er derudover særligt optagede af at udvikle sine egne ansigtsolier. Urtegaarden har med deres produkter gjort det muligt for dig, at blande en sund og økologisk ansigtsolie med veldokumenteret indhold lige efter dine præferencer! Du kan finde Urtegaardens produkter her!

Derudover har flere og flere forelsket sig i brug af andre olier som kokosolie, avocadoolie og hørfrøolie til hudpleje. Mange olier er ligesom kokosolien besiddende af antibakterielle egenskaber, og fungerer derfor også godt som ansigtsrens. Ønsker du at begive dig ud i en olie, hvis formål ikke umiddelbart er ansigtspleje, bør du gå efter en koldpresset og økologisk olie.

Du kan med stor fordel tage et kig i de sammensatte olier i de forskellige hudpleje mærker, og derefter udvælge de rene olier og mineraler i vores sortiment, du ønsker at berige din hud med. Det bør nævnes, at størstedelen af alle planteolier er sunde at anvende på huden! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.