Urtegaarden

263 Produkt(er)

Urtegaarden - Skab dine egne unikke og effektive hudplejeprodukter

Det velkendte brand Urtegaarden er udvikler af forskellige olier, juicer, voks og et hav af andre produkter, som gør det muligt at skabe dit helt eget univers af unikke plejende produkter, der både er effektive og tilpasset præcis til dig! Med Urtegaarden kan du skabe alt fra cremer, hårplejeprodukter, læbepomader til makeup og endda søde sager.

Grundstenen i brandet er, at enhver bør vide præcis, hvad de smører på huden eller putter i munden. Urtegaarden garanter hertil, at deres produkter er af fornemste kvalitet, udelukkende baseret på de fineste og reneste råvarer og er uden skadelige eller unødvendige stoffer.  

Hvad er Urtegaarden?

Brandet begyndte sin rejse tilbage i 1978, hvor iværksætteren Sumo Lotus ønskede at skabe et sundere og mere naturligt alternativ til hudplejeprodukter m.m. end det, der fandtes på markedet på daværende tidspunkt.

Lotus havde en kæmpe passion for naturens råvarer og deres virkningsfulde, nærende og plejende sider, som hun først opdagede ved udviklingen af produkter til hende selv og familien. Senere begyndte hun at oplære folk i naturens og råvarernes unikke egenskaber, og gjorde det muligt for folk at skabe produkter efter eget behov.

Konceptet lever stadig videre i dag blandt et stort udvalg af forskellige Uretegaarden olier og juicer du, som forbruger, frit kan vælge imellem og skabe eksklusive formler ud fra. Du kan læse alt, du bør vide, om produkternes egenskaber samt yderligere under hvert enkelte produkt. 

Rene og æteriske olier

Urtegaarden gør også i æteriske olier, der er udvundet af planter og benyttes som aromaterapi, der er en alternativ behandlingsform. De æteriske olier fra Urtegaarden kan benyttes i hudplejeprodukter og flere er desuden spiselige og kan derfor anvendes i fremstillingen af slik.

Kunden ved som altid ren besked om alle Urtegaardens produkter, så man nemt kan træffe tilvalg og fravalg ud fra de troværdige og tilbundsgående informationer om råvarer og emballagen.

Ren besked indebærer ydermere, at der i Urtegaardens produkter ikke findes nogen former for tilsætningsstoffer. Der er udelukkende fokus på rene og naturlige kvalitetsvarer, hvoraf de fleste hæfter sig på 100% økologi. 

Kæmpe sortiment af Urtegaardens luksuriøse produkter

Udvalget af produkter fra Urtegaarden er stort, og du kan finde netop det, der passer til din sjæl og behov mellem Urtegaardens vegetabilske olier, dufte, aromaer og andre råvarer, der er med til at skabe underværker for din personlige pleje og derpå dit velvære.

Oplever du til dagligt en kamp med uren hud? Så har Urtegaarden udviklet bl.a. grapeolie og citrongræsolie, du med fordel kan anvende i dit produkt, for at undgå fedtet samt uren hud. Deres helt fantastiske lavendelolie og eucalyptusolie er derimod til for alle hudtyper, hvorimod Urtegaarden rosentræolie samt manadrinolie er effektive til tør, sensitiv og moden hud. 

Vær opmærksom på dette, før du anvender dit produkt!

Æteriske olier er stærke sager, og skal derfor behandles med forsigtighed. De må ALDRIG komme ufortyndet direkte på huden. Det er generelt vigtigt, at du læser grundigt om den enkelte voks, olie, juice m.m. inden du anvender den, da nogle olier skal bruges som duftlys, hvorimod andre kan bruges som smørelse til huden, når de er blevet blandet med andre ingredienser. 

Vores kunder foretrækker

- Urtegaarden beholdere: Bl.a. er Urtegaarden Klar Glaskrukke populær til den færdige blanding af dit ønskede produkt.
Urtegaarden Riscinusolie, der er helt fantastisk til skadet hud og som hårpleje. Ricinusolien beskytter, lindrer og fugtgiver hudbarrieren.
- Urtegaarden A-vitamin, der både kan blandes i cremer eller kropsolie, da den besidder en cellefornyende og stimulerende effekt, som bl.a. øger hudens elasticitet. Urtegaarden A-vitamin creme er Urtegaardens egen færdigblanding af en creme med A vitamin, såfremt  ovenstående er din ønskede virkning.
Urtegaarden Tea Treeoil, som har en rensende og inflammationshæmmende virkning, der gør den særdeles velegnet til uren hud eller problemhud.

Du kan finde et kæmpe udvalg af de helt eksklusive Urtegaarden olier hos Med24.dk. Ønsker du derfor at bidrage til din indre og ydre pleje, så er Urtegaarden til enhver tid en helt unik og uforglemmelig hudpleje oplevelse! Du vælger selv hvilke råvarer, der skal til for at skabe et vidunder for plejen af din krop og sjæl, og du finder disse til fantastiske tilbud og skarpe priser hos os. Vi tilbyder desuden muligheden for dag til dag levering samt fri fragt. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.