Urtegaarden Økologisk Ricinusolie - koldpresset - 100 ml

1
(10) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Urtegaarden
Varenummer: 7572

Urtegaarden Økologisk Ricinusolie til skadet hud og hårpleje

Urtegaardens koldpressede økologisk ricinusolie er raffineret (filtreret) olie presset fra skalfrie økologiske frø fra olieplanten Ricinus communis. Olien adskiller sig fra andre olier, da den primært består af den specielle fedtsyre, ricinolsyre.

Ricinusolie beskytter hudbarrieren og har et naturligt indhold af antiinflammatoriske phytosteroler. Desuden virker den udglattende, idet den øger hudens fugtniveau, samt har en lindrende virkning på skadet hud.

Få en sund og stærk hudbarriere med Ricinusolien fra Urtegaarden

Økologisk ricinusolie er en fed olie, der absorberes langsomt af huden. Derfor er den specielt egnet til anvendelse på hudens overflade, eksempelvis som massageolie, rens, pleje af vipper og bryn samt generel pleje og fugt af huden. Olien må ikke anvendes indvortes.

Ricinusolie  virker udglattende, idet den øger hudens fugtniveau og gendanner de collagene og elastine fibre i huden. Disse fibre giver din hud fasthed og fylde, så du undgår linjer og rynker. Olien er også yderst velegnet til pleje af vipper og bryn. Olien bidrager til at vipper og brynenes cyklus forlænges og derved bliver længere, fyldigere og får glans. Du kan samtidig bruge olien til at fjerne din øjenmakeup.

Ved småsår og skrammer har olien også en positiv effekt. Med det høje indhold af E vitamin virker olien helende og mindsker ardannelse på huden. Olien har en antiinflammatorisk effekt der gør, at den fjerner betændelsestilstande ved sår, men  også at den er effektiv i forbindelse med uren hud.


Indholder: 100 ml.

Ingredienser:

Ricinus Communis seed oil*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(10) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Urtegaarden
Varenummer: 7572
Ø-mærket
Ø-mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.