Raz Skincare Rh 100% - 30 ml

1
Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38497

Raz Skincare Rh 100% - også tidligere heddet RazSpa

RazSpa har skiftet navn til Raz Skincare. Der er ikke sket ændringer med produktet, så du får stadig den samme lækre kvalitet som tidligere!

RH Rosehip Seed Oil er et Raz Skincare vidundermiddel - nemlig deres bestseller-ansigtsolie. Den simple, men yderst effektive olie består af én ingrediens: økologiske hybenkerner. 

Den koldpressede hybenkerneolie er fyldt med vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer der alle gør underværker for din hud. Olien er naturlig og gavner derfor kun din hud, helt uden bivirkninger. Dette mirakelmiddel er tilmed anti-inflammatorisk og antioxidant., idet olien fra hybenkernerne er rig på især C- og A-vitaminer, og sunde fedtsyrer. 

Rh Rosehip Oli har adskillige egenskaber: blandt andet har den et fugtgivende element, som holder huden frisk og sund. Derudover hjælper den med at forbedre strukturen i huden, da den reducerer linjer og rynker, samt genopretter hudens pigmentering, skulle man have problemer med pigmentforstyrrelser, eller beskadiget hudvæv. Olien kan med sine essentielle fedtsyrer også fordelagtigt anvendes til at hjælpe på skader på huden, samt uønskede ar og strækmærker. Disse essentielle fedtsyrer er linolsyre og linolensyre, som begge bidrager til den cellulære regenerering og genereringen af væv, og gør at olien forbedrer hudens struktur. 

Rosehip olien er perfekt til næsten alle, og alle kan drage fordele af dens fantastiske egenskaber. Olien kan anvendes dagligt på hudens irriterede områder, og kan også erstatte din dag- eller natcreme. Produktet er let, og fedter ikke. Olien kommer i en nydelig flacon med en monteret pipette, så doseringen af produktet er let. 

Egenskaber

  • Forbedrer hudens struktur
  • Reparerer skadet og sart hud
  • Fugtgør tør hud
  • Mindsker strækmærker og ar
  • Genopretter hudens pigmenter
  • Reducerer linjer og rynker i huden
  • Økologiske ingredienser
  • Rig på antioxidanter, fedtsyrer og vitaminer

Anvendelse

Det anbefales at RH Rosehip Oil anvendes dagligt efter behov, og påføres direkte på huden i et tyndt lag. 

Ved generelt brug:
Olien kan bruges under din normale hudpleje, men kan også anvendes alene som erstatning for en creme - dette anbefales, hvis man døjer med fedtet hud. 

Mod mærker på huden:
Skal olien anvendes mod ar og strækmærker, påføres den på huden to gange dagligt. For en yderst grundig behandling kan det anbefales at benytte Raz Skincare Repair og Raz Skincare E-vitamin sammen med olien. 

For anit-age effekt
Skal olien have en anti-aging effekt mod eksempelvis linjer og rynker, kan den anvendes sammen med Raz Skincare A-vitamin.

Mod pigmentforstyrrelser:
For at modvirke pigmentforstyrrelser i huden, kan olien bruges sammen med A- og E-vitamin. 

Indhold: 30ml

Ingredienser

Rosa Moschata (Rosehip) Seed Oil.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38497

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.