Ecooking

Ecooking er en dansk hudplejeserie udviklet af Tina Søgaard. Den skønne produktserie rummer alt fra dagcremer til shampoo, der alle er formuleret med lækre, naturlige og økologiske ingredienser. Læs mere om det skønne brand her: 

Bag om Eccoking | Udviklet af Tina Søgaard | Effektiv og naturlig hudpleje | Eccoking produkter | Køb Eccoking 

Ecooking - Nærende og rene hudplejeprodukter

Ecooking, der blev lanceret i 2015, er en dansk udviklet og produceret hudplejeserie. Alle Ecooking produkter er udviklet med en kærlig hånd og omtanke, der sætter dig og miljøet i første række.

Hudplejeserien er udelukkende baseret på de lækreste, økologiske og naturlige ingredienser, der sammen med mange års erfaring indenfor hudpleje, har skabt en nærende og effektiv formel i et stort sortiment af fantastiske produkter til dig og dine nærmeste.

“Alle fortjener en sund og velplejet hud”

Sådan lyder udmeldingen fra kvinden bag Ecooking, Tina Søgaard, der udelukkende har udviklet Ecooking produkter for at kunne hjælpe andre med deres hudproblemer. Det at hjælpe andre er hendes bedste fortjeneste, og der har derfor aldrig været salg for øje, men kun en kærlig omtanke og ønsket om virkningsfuld hudpleje.

Desuden er Ecooking produkter i en prisklasse, hvor de fleste kan være med - Alle fortjener nemlig oplevelsen af velvære gennem sund og velplejet hud.


Udviklet af hjemlige og kærlige hænder

Ecooking er, som sagt, udviklet af Tina Søgaard, der med sine mange års erfaring indenfor hudpleje, valgte at tage sagen i egen hånd, for at udvikle nogle hudplejeprodukter, der kunne leve op til forventningerne, og det der så ofte loves af hudplejeproducenterne, men ikke opfyldes.

Med tiden så hun hvorledes livet satte sine spor på huden, og ønsket om en nærende og lægende hudpleje, der kunne afhjælpe os på både nuværende tidspunkt og på længere sigt, blev et ønske, der gik i opfyldelse i Tinas eget køkken, hvor blandinger mellem creme, olie og serum bragte vellykkede produkter med effektive resultater.

I dag har hun udviklet en lang række specifikke produkter, der alle er med til at afhjælpe forskellige problemer. Du kan finde alt fra:

 • Ecooking Dagcreme
 • Ecooking Peel maske
 • Ecooking Acne serum
 • Ecooking Håndcreme
 • Ecooking Natcreme
 • Ecooking Rensegel
 • Ecooking Lermaske

Og meget mere...


Effektiv hudpleje med god samvittighed

Det er ikke helt ligegyldigt, hvad vi bruger af produkter og midler på vores hud. Huden beskytter os mod mange udefrakommende faktorer som sygdomme og vejrforhold, der kan forårsage skade på huden. Det er derfor også vigtigt, at vi passer godt på den!

Ecooking har herfor et stort sortiment af dagcremer, olier, håndcremer og mange andre hudplejeprodukter, der er udviklet helt specifikt til de forskellige områder på huden. Så ligegyldig hvor du føler din hud er udsat eller skaber problemer, så har Ecooking en løsning til dig.

En del af produkterne er desuden multifunktionelle, herunder bl.a. Ecooking multi oil og Ecooking Alt i en balm (tidligere Ecooking multibalm), og kan benyttes af hele familien. Nogle af produkterne er endda så rene, at de kan spises! Om end de påføres på huden eller kommer gennem fordøjelsen, så er du altid lovet, at de giver dig den mest optimale virkning på huden – Du er altså lovet at se netop de resultater, du ønsker.


Naturlige og rene hudplejeprodukter

Alt fra Ecooking er som nævnt udviklet med fokus på dig samt miljøet. Der anvendes derfor udelukkende 100% rene økologiske og naturlige olier, og brandet står indenfor, at kun de bedste råvarer er tilsat produkterne. De går således aldrig på kompromis med kvaliteten.

Ydermere er Ecooking baseret på ærlighed og gennemsigtighed, hvorfor alle etiketter viser præcis, hvad der findes af indhold i flaskerne. Da der bliver lagt stor vægt på de enkelte ingredienser, findes der hverken kunstige farvestoffer eller parabener i nogle af produkterne fra Ecooking

Derimod indeholder de en masse vitaminer, mineraler, antioxidanter og konserveringssystemer, som er påvist at have en effektiv og sund virkning på huden.

Blandt kundernes favoritter finder du:

 • Ecooking Alt i en Balm (tidligere kaldet Multibalm), som fugter og healer skadet eller tør hud på alt fra albuer og sprukne læber til insektbid.
 • Ecooking Håndsæbe, der er en mild og skånsom håndsæbe, der både renser, plejer samt efterlader huden med en frisk duft.
 • Ecooking Peel maske, der udglatter og opstrammer huden, så du undgår og mindsker fine linjer og rynker.
 • Ecooking Super serum, som booster huden med fugt, mindsker synlighed af fine linjer og rynker, samt efterlader huden med en skøn glød. Dens formlen er 100% vegansk.
 • Ecooking Dagcreme, der er en fugtgivende og plejende creme med øjeblikkelig virkning på huden.

Køb Ecooking hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandles Ecooking, og du finder et stort udvalg af de eksklusive og virkningsfulde hudplejeprodukter. Vi har udvalgt produkterne nøje, for netop at kunne tilbyde dig den skånsomme, effektive og kvalitetsbevidste hudpleje du fortjener!

Vi tilbyder dig ydermere muligheden for at få hurtig og bæredygtig levering samt gratis fragt ved køb over 200,-. Der vil løbende være tilbud på Ecooking, så du kan få de fantastiske produkter til skarpe priser. 

Nu handler det blot om, hvorvidt du ønsker at berige og forkæle dig selv og dine nærmeste med en hudplejeserie, der har en banebrydende bevidsthed indenfor din huds sundhed og velvære. Du går i hvert fald aldrig forgæves med Ecooking hudpleje! 

Pil til toppen

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?