Ecooking

Ecooking - Nærende og rene hudplejeprodukter

Ecooking er en dansk udviklet og produceret hudplejeserie, der blev lanceret i 2015. Alle produkter er udviklet med en kærlig hånd og omtanke, der sætter dig og miljøet først.

Hudplejeserien er udelukkende baseret på de mest lækre, økologiske og naturlige ingredienser, der sammen med mange års erfaring indenfor hudpleje, har skabt en nærende og effektiv formel i et stort sortiment af fantastiske produkter til dig og dine nærmeste.

Udviklet af hjemlige og kærlige hænder

Ecooking er udviklet af Tina Søgaard, der med sine mange års erfaring indenfor hudpleje, valgte at tage sagen i egen hånd, for at udvikle nogle hudplejeprodukter, der kunne leve op til forventningerne, og det der så ofte loves af hudplejeproducenterne, men ikke opfyldes.

Med tiden så hun hvorledes livet satte sine spor på huden, og ønsket om en nærende og lægende hudpleje, der kunne afhjælpe os på både nuværende tidspunkt og i det lange løb, blev et ønske, der gik i opfyldelse i Tinas eget køkken, hvor blandinger mellem creme, olie og serum bragte vellykkede produkter med effektive resultater.

I dag har hun udviklet en lang række specifikke produkter, der alle er med til at afhjælpe forskellige problemer. Du kan finde alt fra Ecooking cremer og serum til Ecooking peel maske og håndsæbe.

Effektiv hudpleje med god samvittighed

Det er ikke helt ligegyldigt, hvad vi bruger af midler på vores hud. Huden beskytter os mod mange udefrakommende faktorer som sygdomme og vejrforhold, der kan forårsage skade på huden. Det er derfor også vigtigt, at vi passer godt på den både på kort og på langt sigt.

Ecooking har herfor et stort sortiment af dagcremer, olier, håndcremer og mange andre hudplejeprodukter, der er udviklet helt specifikt til de forskellige områder på huden. Så ligegyldig hvor du føler din hud er udsat eller skaber problemer, så har Ecooking en løsning til dig.

En del af produkterne er desuden multifunktionelle, og kan benyttes af hele familien. Nogle af produkterne er endda så rene, at de kan spises! Om end de påføres på huden eller kommer gennem fordøjelsen, så er du altid lovet, at de giver den mest optimale virkning på huden – Du er altså lovet at se netop de resultater på huden, du ønsker.

“Alle fortjener en sund og velplejet hud”

Sådan lyder udmeldingen fra Tina Søgaard, der udelukkende har udviklet sine produkter for at kunne hjælpe andre med deres hudproblemer. Det at hjælpe andre er hendes bedste fortjeneste, og der har derfor aldrig været salg for øje, men kun en kærlig omtanke og ønsket om virkningsfuld hudpleje.

Desuden er der valgt en prisklasse, hvor de fleste kan være med - Alle fortjener nemlig oplevelsen af velvære gennem sund og velplejet hud. 

Naturlige og rene hudplejeprodukter

Alt fra Ecooking er som nævnt udviklet med fokus på dig samt miljøet. Der anvendes derfor udelukkende 100% rene økologiske og naturlige olier, og brandet står indenfor, at kun de bedste råvarer er tilsat produkterne. De går således aldrig på kompromis med kvaliteten.

Desmer er Ecooking baseret på ærlighed og gennemsigtighed, hvorfor alle etiketter viser præcis, hvad der findes af indhold i flaskerne. Da der bliver lagt stor vægt på de enkelte ingredienser, findes der hverken kunstige farvestoffer eller parabener i nogle af produkterne fra Ecooking.

Derimod indeholder de en masse vitaminer, mineraler, antioxidanter og konserveringssystemer, som er påvist at have en effektiv og sund virkning på huden.

Blandt kundernes favoritter finder du:

  • Ecooking Alt i en Balm (tidligere kaldet Multibalm), som fugter og healer skadet eller tør hud på alt fra albuer og sprukne læber til insektbid.
  • Ecooking Håndsæbe, der er en mild og skånsom håndsæbe, der både renser, plejer og efterlader huden med en frisk duft.
  • Ecooking Peel maske, der udglatter og opstrammer huden, så du undgår og har muligheden for at udfylde linjer og rynker.
  • Ecooking Formel Y, som kan anvendes som en naturlig parfume, der smøres på hals, ører, håndled eller i håret. Dens formlen fungerer aromatiserende for krop og sjæl.
  • Ecooking Dagcreme, der er en fugtgivende og plejende creme med øjeblikkelig virkning på huden.

På Med24.dk finder du et stort udvalg af Ecookings eksklusive og virkningsfulde hudplejeserie. Vi har udvalgt produkterne nøje, for netop at kunne tilbyde dig den skånsomme, effektive og kvalitetsbevidste hudpleje du fortjener!

Vi tilbyder dig ydermere muligheden for at få dag til dag levering samt gratis fragt. Produkterne fås som altid til fantastiske tilbud og skarpe priser - så nu handler det blot om, du ønsker at berige og forkæle dig selv og dine nærmeste med en hudplejeserie, der har en banebrydende bevidsthed indenfor din huds sundhed og velvære. Du går i hvert fald aldrig forgæves med Ecooking hudpleje!

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?