Ecooking Lermaske - 100 ml.

1
1
1
1
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Ecooking & Ecooking Parfumefri
Varenummer: 34014

Ecooking Lermaske har rensende, sebumregulerende egenskaber, som er velegnet til brug på ung, uren hud

Ecooking Lermaske er udviklet specielt til at minimere porer reducere forekomst af uren hud. Den indeholder en kombination af irisekstrakt, zinksalt og A-vitamin, som afhjælper urenheder og virker både behandlende og forebyggende. Lermasken er med til at reducere mængden af sebumproduktionen i talgkirtlerne, hvilket forhindrer fedtet og skinnende hud. Desuden indeholder masken et aktiv af pseudomonas altermonas, som er udvundet af mudder fra Antarktis. Mudderet har antiinflammatoriske egenskaber og dulmer rødme, så huden føles beroliget.

Egenskaber

  • Minimerer porer
  • Renser og opfrisker huden
  • Behandler og forebygger uren hud
  • Dulmer rødme og beroliger huden
  • Øger regenerationen af cellerne i huden

Aktive ingredienser

Irisekstrakt regulerer hudens fugtindhold.
A-vitamin har effekt på akne, solskadet hud og rynker - den er ofte at finde i hudpleje med anti-age egenskaber. A-vitamin har også en helende virkning, da den har en stimulerende effekt på cellenydannelsen i overhuden.
Mudder fra Antarktis har antiinflammatoriske egenskaber og dulmer rødme. Desuden indeholder det ingredienser, der øger regenerationen af cellerne i huden.

Anvendelse

Rens huden og fordel masken i et jævnt lag i ansigtet, på hals, decolleté og eventuelt ryg. Undgå øjenområdet. Lad masken virke, til den er helt størknet og skyl grundigt af med vand. Afslut med dag- eller natcreme.


Indhold: 100 ml.

Ingredienser:
Illite**, Aloe Barbadensis Leaf Water*, Kaolin**, Cucumber Sativus Floral Water*, Aqua**, Monmorillonite**, Propandiol, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Retinyl Palmitate**, Iris Florentina Root Extract**, Zinc sulfate, Sodium Salicylate, Potasium Sorbate, Alcohol**, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid**, Sodium Benzoate

* = økologisk ** = naturlig

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Ecooking & Ecooking Parfumefri
Varenummer: 34014
Vegan Reg trademark Dermatologisk Testet EC
Vegan Reg trademark Dermatologisk Testet EC

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.