Ecooking Natcreme

8 Produkt(er)

Styrk huden mens du sover med Ecooking Natcreme

Der findes ikke noget skønnere end at vågne op til en sund og lækker hud. Ecooking har hertil udviklet en intensiv og forrygende natcreme, der gør din hud sund og smidig - endda mens du sover.

Ønsker du derfor at hjælpe skønhedssøvnen på vej med en nærende creme? Så er Ecooking Natcreme til for dig.

Ecooking Natcreme er kuren mod rynker og aldring

Selvom vi bliver ældre, behøves det ikke at se sådan ud! Ecooking Natcreme kommer dig derfor til undsætning med dens yderst effektive formel, der både udglatter og reducerer fine linjer samt rynker ved vedvarende brug. Fugtbalancen opretholdes ovenikøbet, og mange andre lækre ingredienser er med til at sikre en sund og ungdommelig hud.

For en mere intensiv beskyttelse af sensitiv og yngre hud tilbydes Ecooking 24 Timers Creme, som indeholder samme effektive egenskaber som ovenstående. Du kan med god samvittighed benytte cremen både dag og nat.

For mænd findes en specialitet, der udover natcremens plejende og fugtgivende egenskaber også giver en frisk duft af citrus. Cremen kan benyttes både morgen og aften samt efter barbering, hvor dens indhold er Aloe Vera giver en optimal behandling og genopbyggelse af huden.

Tips og anvendelse

Vi anbefaler, at din hud renses inden cremen påføres, og at du efterfølgende anvender dit favorit serum under din Ecooking Nagcreme for optimal virkning.

Når du anvender natcremen kan den fordeles i ansigtet, på hals og decolleté.

HUSK at Ecooking Natcreme er:

  • 100% Vegansk
  • 100% Økologisk 
  • Består af rene og naturlige råvarer
  • Fri for skadelige og allergifremkaldende stoffer

Med24.dk forhandler sortimentet af Ecooking Natcremer. På vores side findes de altid til gode tilbud og skarpe priser. Derudover kan du til enhver tid opnå gratis fragt og vælge dag til dag levering.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.