Ecooking Serum

14 Produkt(er)

Boost din hud med Ecooking Serum

Mange undervurderer serums unikke egenskaber, men du kan nu gøre din hud en kæmpe tjeneste med Ecooking Serum, der ikke blot nærer og plejer din hud, men bekæmper, forebygger og genopbygger på flere aspekter og derved giver dig den sunde og velplejede hud, der er med til at optimere dit velvære.

Serummet har altså mange gode egenskaber, og kan bl.a. benyttes som/til:

  • Aftersun
  • Som fugtbooster
  • Til tatoveringer
  • Til meget tørre hudområder
  • Forebyggelse mod fine linjer og rynker
  • Bekæmpelse af Akne

Ecooking Serum beskytter og plejer

Som nævnt i ovenstående har de forskellige serum mange gode egenskaber, og du kan derfor finde netop det serum, der passer til dig og dine behov.

Ecooking Vitamin Boost er bl.a. maksimalt fugtgivende. Den beskytter huden med antioxidante egenskaber, hvorimod Ecooking Fugt Serum, der er fyldt med Hyaluronsyre, optimerer den naturlige mekanisme, der fugter huden og forebygger tørhedstegn og furer.

Super Serum benyttes også til boost af fugt, giver en smuk glød og samtidig har den en ekstrem høj anti-age effekt med opstrammende virkning.

Serum kan også bekæmpe dannelsen af akne, forstørrede porer samt fedtet hud. Ecooking Acne Serum har tilført salisylsyre, der netop forhindre bakterierne i at trives på hudens overflade.

Anvendelse:
Serummet kan påføres om aftenen lige inden man går i seng. Man pumper en passende mængde ud på fingerspidserne og fordeler serummet i ansigtet, på hals og decolleté eller på de udsatte områder i tilfælde af akne m.m.

Vores guldkorn til dig

Et lille tip, der gør serummet til et ekstra godt boost til huden, er at man enten afslutter med Ecooking Natcreme eller Dagcreme for at optimere fugten og plejen af huden.

Man kan med fordel også bruge deres Serum i samarbejde med Ecooking Derma Ruller.

Med24.dk forhandler sortimentet af Ecooking Serum. På vores side finder du altid produkterne til gode tilbud og skarpe priser. Husk at du til enhver tid kan opnå gratis fragt, og vi tilbyder derudover dag til dag levering.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.