Ecooking Dagcreme

Ecooking Dagcreme – Start dagen med en fugtgivende og skånsom pleje

Der findes intet bedre end en god start på dagen, og hvilken bedre start kan man få end en god behandling, der styrker og beskytter sin hud mod dagens udfordringer? Ecooking Dagcreme giver dig den fornemme start på dagen, du til enhver tid fortjener.

Plejende dagcreme med ungdommelige undertoner 

Ecooking Dagcreme tilbyder noget til ethvert ønske og behov. Ecooking Dagcreme indeholder bl.a. pleje, der reducerer linjer og forebygger alderstegn samtidig med, at en fugtgivende formel bevarer fugten i huden, genopbygger og forbedrer overfladestrukturen. Cremens lækre indhold behandler og angriber alle de problemer, der kommer i forbindelse med aldringsfasen og udefrakommende forhold som vind og vejr.

For en mere intensiv beskyttelse af sensitiv og yngre hud tilbydes Ecooking 24 Timers Creme, som indeholder samme effektive egenskaber. Du kan med god samvittighed benytte cremen både nat og dag.

For mændene findes der en specialitet, der udover dagcremens nærende og fugtgivende egenskaber også beriger med en frisk duft af citrus. Cremen kan benyttes morgen lige såvel som aften, og er derudover en effektiv behandling efter barbering grundet dens indhold af den fantastiske Aloe Vera.

Du kan læse yderligere om Aloe Vera her.

Tip for ekstra skånsom pleje og optimal virkning

Vi kan til fordel for din hud anbefale, at du renser huden inden påførelse af dagcremen og efterfølgende anvender din favorit serum under din Ecooking dagcreme.

Anvendelse:
Fordel cremen i ansigt, på hals og decolleté

HUSK at Ecooking Dagcreme er:

  • 100% Vegansk
  • 100% Økologisk
  • Består af rene og naturlige råvarer
  • Fri for skadelige og allergifremkaldende stoffer

Med24.dk forhandler sortimentet af Ecooking Dagcremer. På vores side finder du dem altid til gode tilbud og skarpe priser. Ydermere kan du til enhver tid opnå gratis fragt og vælge dag til dag levering.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.