Ansigtsmaske

Rens din hud i dybden eller giv den et fugtboost med en lækker ansigtsmaske. I det store udvalg finder du både ansigtsmasker mod hudorme, naturlige ansigtsmasker og meget mere. Uanset om du vil have en peeling, fugtmaske eller skrubbemaske, kan du finde den rette her! 

Alt om ansigtsmasker | Uren hud & hudorme | Ansigtsmasker til mænd | Antiage ansigtsmaske | Naturlige ansigtsmasker

224 Produkt(er)

Hvorfor bruge en ansigtsmaske?

Hvis du allerede benytter serummer, creme og en god ansigtsrens, er en ansigtsmaske en naturlig forlængelse af dine allerede effektive hudplejerutiner. Der findes mange forskellige masker med forskellige formål, men oftest bliver ansigtsmaskerne benyttet til at fugte eller rense i dybden. Med en ansigtsmaske mod eksempelvis uren hud eller hudorme kan du supplere din i forvejen målrettede indsats for en ren og strålende hud. Her kan en dyb peeling af huden rengøre i dybden, ligesom en fugtmaske natten over kan blødgøre din tørre og stramme hud. 

Hvordan virker ansigtsmasken bedst?

En ansigtsmaske skal altid bruges på ren hud, så den kan virke optimalt. Rens derfor din hud fri for make-up og snavs, og følg den pågældende ansigtsmaskes instruktioner. Nogle skal bruges i badet på våd hud, andre kan bruges natten over, mens nogle tredje skal bruges på tør hud. 

Det vigtigste er, at du læser på produktet, så du kan benytte det korrekt. Lader du f.eks. en maske med kemisk peeling sidde længere end anbefalet, kan du skade din hud, ligesom forkert brug af fugtmaske kan give et forringet udbytte. 


Ansigtsmaske mod hudorme & uren hud

Vi kender det nok alle sammen: Midt i din daglige morgenrutine får du øje på et par nye bumser i spejlet, der i løbet af dagen sikkert bliver gule. Øv! Selvom bumser kan have mange årsager, kan en god hudplejerutine være med til at forebygge og behandle uren og bumset hud. Det samme gælder for hudorme, der kan være svære at komme til livs. 

Ansigtsmaske til hudorme

Heldigvis kan du med eksfoliering af huden opnå gode resultater. Særligt til hudorme kan du benytte diverse black masks eller pore strips, som kan hjælpe med at fjerne snavs og olie fra porerne. Disse ansigtsmasker er også kendt som peel-off masker og de benyttes på mindre områder som næse, kinder og hage, hvor mange har blackheads. Benytter du en sort ansigtsmaske mod hudorme, kan du se hudormene på masken efter, du har trukket den af, hvilket er tilfredsstillende for mange. 

Vores mest populære peel-off masker til hudorme er bl.a.:

 • Jorgobé The Original Black Peel Off Mask
 • AHAVA Single Use Dunaliella Peel Off Mask
 • Formula 10.0.6 Down to the Pore - Pore Strips

Ansigtsmaske til uren hud

Har du generelt problemer med bumser samt fedtet og uren hud, vil en ansigtsmaske være et oplagt element af din hudplejerutine. Der findes forskellige slags masker til din hudtype. Nogle benytter såkaldt mekanisk peeling, hvor masken med små korn renser eller skrubber din hud fri for snavs. 

Andre bruger kemisk peeling, hvor syre, vitamin og lignende renser huden i dybden uden, at du skal gnubbe eller skrubbe dit ansigt. Begge typer af masker kan lyde hårde, men ansigtsmaskerne er lavet til netop huden i ansigtet, så ingredienser og koncentrationer er formuleret præcis til dette område af kroppen. 

Hvilken ingredienser er gode mod uren hud?

Vil du finde den perfekte ansigtsmaske til uren hud, kan du kigge nærmere på nøgleingredienserne i ansigtsmaskerne. På den måde kan du nemmere finde den maske, som kan afhjælpe din urene hud. Aktive og effektive ingredienser er afgørende for, om en ansigtsmaske kan afhjælpe dit problem med uren hud. Hold øje med ingredienser som: 

 • Salicylsyre/BHA: Hjælper med at mindske porerne, fjerne urenheder, fedt og snavs
 • Frugtsyre/AHA: Hjælper med at mindske urenheder og porer
 • Ler/mudder: Hjælper med at reducerer talg og urenheder
 • Niacinamid: Beskytter og styrker huden barriere

Der er mange flere effektive ingredienser end disse, men ovenstående kan være et fint udgangspunkt i jagten på den bedste ansigtsmaske. Der findes også ansigtsmasker med et væld af vitaminer, der hver især plejer din hud på hver sin måde. Blandt de populære ansigtsmasker til uren hud finder du muddermasker eller lermasker, der er kendt for deres antiinflammatoriske og dulmende egenskaber.  

Bedste ansigtsmaske til uren hud

Den bedste ansigtsmaske til uren hud varierer fra person til person. Ikke alles hud reagerer ens på et produkt, og derfor kan resultaterne af en ansigtsmaske varierer. Desuden har hormoner, køn, alder og generelle livsstil også en stor betydning for fedtet hud og urenheder i ansigtet. De mest populære ansigtsmasker til uren hud hos Med24.dk er: 

 • Ecooking Lermaske
 • RazSpa Cleansing Mask
 • Vichy Normaderm 3in1
 • Dermalogica Sebum Clearing Masque

Ansigtsmaske til mænd

Mænd skal også pleje og passe deres hud. Som mand kan du benytte de samme ansigtsmasker som kvinder, men hvis du gerne vil have et produkt, der ser og dufter mere maskulint, kan du også finde ansigtsmasker særligt til mænd. Antiage ansigtsmaske

Mange tror fejlagtigt, at antiage hudpleje først kan bruges, når de fine linjer og første rynker er trådt frem i ansigtet. Faktisk kan du benytte antiage hudpleje allerede i 20’erne, hvor du kan arbejde med at forebygge eller udsætte aldringen af ansigtet. Rynker og linjer er en naturlig del af livet, som er uundgåelige uden kosmetiske indgreb. Alligevel kan du gøre meget for at ældes med ynde, så du forsat føler, at du ligner dig selv. 

En opstrammende ansigtsmaske er en del af en effektiv antiage hudpleje. Du finder ofte vitamin A eller retinol, der booster gendannelsen af tabt kollagenfiberstruktur. Squalane, hyaluronic syre og kollagen optræder også ofte i antiage masker, ligesom fugtmasker også er gode til at give elasticitet og liv til huden. 

Blandt de bedste antiage ansigtsmasker finder du:

 • Beauté Pacifique Fugtmaske
 • Ecooking Fugtmaske
 • Evolve Bio-Retinol Gold Mask
 • Mádara Brightening AHA Peel Mask

Naturlige ansigtsmasker

Vil du gerne have et så naturligt produkt som muligt? Hos Med24.dk finder du masser af naturlige ansigtsmasker, der er baseret på naturens egne ingredienser. Ansigtsmaske med kaffe, ansigtsmaske med avokado eller en kokosolie ansigtsmaske er populære masker og ingredienser. Du kan også begive dig ud i DIY-ansigtsmasker, du nemt kan lave derhjemme. Få opskrifterne på 4 masker her!


Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.