RazSpa Cleansing Mask

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38492

Raz Skincare Cleansing Mask - tidligere gået under navnet RazSpa

RazSpa har skiftet navn til Raz Skincare. Der er ikke sket ændringer med produktet, så du får stadig den samme lækre kvalitet som tidligere!

Den multifunkitonelle Cleansing Mask fra Raz Skincare er et musthave produkt baseret på marokkansk vulkanaske, der fungerer som renseprodukt til hele kroppen. Pulverproduktet er baseret på naturlige og organiske ingredienser, der alle plejer huden naturligt.

Blandt de naturlige ingredienser er fyrrenåle, stjerneanis, og den mineralrige vulkanaske. Den marokkanske vulkanaske, er hvad der især gør denne Raz Skincare rensemaske helt speciel, da asken har absorberet vitaminer og mineraler fra den marokkanske jord i årtusinder. Der er blandt andet højt indhold af silica, magnesium, og calcium i asken, og den har derfor en rensende og afgiftende effekt, som forstærkes af indholdet af stjerneanis og fyrrenåle der begge har en dybderensende effekt. 
Maskens ingredienser bidrager til produktets mange virkninger, da masken både kan anvendes som en effektiv makeupfjerner, til at modvirke en udtørret hovedbund, som barbercreme, samt fungerer som en dybrensende sæbe. Raz Skincare Cleansing Mask efterlader huden helt ren, blød og frisk som aldrig før.

Produktet blandes med vand, og kan herefter anvendes både som et simpelt renseprodukt, eller som en plejende maske til ansigt og krop.

Cleansing Mask er et bestseller produkt fra Raz Skincare der tilmed er fairtrade, som du med fordel kan føje til din daglige hudplejerutine.

Egenskaber

  • Har en dybdegående rensende effekt på både krop og ansigt
  • Kan anvendes dagligt for optimal pleje af huden
  • Har både funktion som renseprodukt og rensende maske
  • Fungerer som barbercreme og makeupfjerner
  • Indeholder organiske produkter
  • Fair-trade produkt

Anvendelse

Rensemasken består af en pulveriseret masse, og skal derfor tilsættes vand inden anvendelse. 
Til anvendelse bruges halvdelen af pulveret i krukken, og den resterende halvdel af produktet kan med fordel flyttes til en anden beholder til senere brug. Den halvfyldte krukke med pulver fyldes herefter op med vand.
Massen rystes og røre i, indtil masken har den ønskede cremede konsistens, den skal have inden påførelse. Herefter bruges produktet det sted på kroppen hvor det er nødvendigt. Dette kan for eksempel være i ansigtet som maske, til barbering eller rensning, ved øjnene til at rense øjenmakeup, eller på kroppen til barbering eller rensning. 

Som renseprodukt:
Til daglig rensning af huden eller fjernelse af øjenmakeup, masseres det blandede produkt let ind på området det skal anvendes, og skylles af med lunkent vand. 

Som maske:
Skal produktet fungere som en maske, fordeles det blandede produkt på området i hovedbund, ansigt, eller på kroppen, hvorefter det skal sidde i 15-20 minutter for en optimal rensende effekt. Masken skylles af med lunkent vand, når den har siddet tilstrækkeligt. 

Indhold: 200g

Ingredienser

Moroccan Lava Clay, pinus sylvestris olie, illicum verum olie, parfumer fra organisk stjerne anis.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38492

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.