Ecooking Ansigtsmaske

Ecookings plejende ansigtsmasker

Efter en lang dag fortjener du intet mindre end selvforkælelse med en skøn ansigtsmaske fra Ecooking. Som ekstra bonus vil du nyde af dens effektive plejende egenskaber, der efterlader dig med en sund og velplejet hud og et godt velvære.

Efterlad huden sund og silkeblød

Blandt Ecookings Ansigtsmasker finder du 3 forskellige slags; Peel Masken, Lermasken samt Fugtmasken – Alle med hver deres formål og én til enhver smag.

Mens Ecooking Peel Maske indeholder aktive ingredienser med anti-age virkning, som bl.a. retter op på rynker, indeholder Fugtmasken de egenskaber, der skal til for at huden bevarer sin fugtbalance og beskyttes fra de sørgelige tegn aldring og udefrakommende forhold efterlader i årenes løb.

Lermasken er derimod et oplagt valg, hvis du er plaget af rødme, fedtet hud, irritation og akne. Den både beroliger huden, renser og opfrisker samtidig med, at den minimerer porer, reducerer ujævnheder i huden samt forebygger urenheder.

Klik på de forskellige produkter ovenfor for at se hvorledes de indbyrdes skal anvendes.

Vores tip til dig

Vi anbefaler først og fremmest at huden renses inden brug af maskerne.

En efterfølgende ekstra pleje af huden med Ecooking cremerne eller serum er desuden vores guldkorn til dig, der ønsker optimal og intensiv pleje.

HUSK at Ecooking Ansigtsmasker er:

  • 100% Vegansk
  • 100% Økologisk 
  • Består af rene og naturlige råvarer
  • Fri for skadelige og allergifremkaldende stoffer

Med24.dk forhandler udvalget af Ecooking Ansigtsmasker. På vores side finder du dem altid til fantastiske tilbud og skarpe priser. Derudover kan du til enhver tid opnå gratis fragt og vælge dag til dag levering.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?