Ecooking Solcreme

Pas godt på din hud med naturlig og økologisk solcreme fra Ecooking. Det populære, danske brand tilbyder veganske solcremer, som kan mindske muligheden for solskoldning og skader på huden. Bliv klogere på de forskellige solpleje-produkter fra Ecooking her! 

Ecooking | Fordele ved Ecooking Solcreme | Sådan virker solcreme fra Ecooking

11 Produkt(er)

Hvad er Ecooking?

Måske kender du allerede Ecooking, der siden sin lancering i 2015 er blevet enorm populær. Kombinationen af de danskudviklede og –producerede produkter, de skønne, naturlige ingredienser samt fokusset på økologi har medvirket til den store popularitet. Produkterne er dermatologisk testede, ligesom du også finder mange veganske og parfumefrie cremer mv. i sortimentet.

At skabe en hudplejeserie, der er skånsom for miljøet såvel som huden har hele tiden været blandt Ecookings mærkesager. Derfor består de mange hudplejeprodukter kun af de bedste ingredienser, så du undgår unødvendige ingredienser som kunstige farvestoffer eller parabener.

Derimod er Ecookings hudpleje proppet med vitaminer, antioxidanter, mineraler og konserveringssystemer, som har en påvist effektiv og sund virkning på huden. Flere af mærkets produkter er desuden multifunktionelle, hvorfor du f.eks. kan bruge den fantastiske Ecooking Alt i Én Balm til tør hud, neglebånd, insektbid og sprukne læber.  

Blandt andre populære produkter fra Ecooking finder du:

  • Ecooking Håndsæbe - mild og skånsom håndsæbe
  • Ecooking Peel Maske - udglatter og opstrammer huden
  • Ecooking Anti-rødme Creme – beroliger og reducerer rødme
  • Ecooking 50+ Godnatcreme – udglatter rynker og fine linjer

Ecooking solcreme – non-greasy solcreme til alle hudtyper

Med en god og effektiv solcreme kan du nyde de varme dage med solskin på en sikker og tryg måde. Selvom mange danskere bruger solcreme om sommeren, ender en del alligevel med ubehagelige forbrændinger.

Dette skyldes ofte, at de ikke bruger nok solcreme. For at sikre en optimal beskyttelse, skal du nemlig bruge en håndfuld flydende solcreme til hele kroppen. Dette svarer cirka til 40 ml for voksne og 20 ml for børn. 

Med Ecooking Solcreme er du sikker på at:

  • Du får en solcreme med middelhøj beskyttelsesfaktor (SPF30)
  • Din hud ikke efterlades fedtet og hvid
  • Din solcreme er dermatologisk testet
  • Din solcreme er effektiv og vandfast

Med andre ord får du altså en solcreme af høj kvalitet, når du køber en af Ecookings lækre solplejeprodukter. Solcremen kan benyttes på hele kroppen af alle hudtyper, så hele familien kan nyde solskinnet på en forsvarlig måde. 

Sommerbrun hud uden solens stråler?

Vil du gerne have en dejlig sommerkulør uden at solbade? Så kan du med fordel anvende Ecookings Selvbruner Drops i din almindelige hudplejerutine. Husk at selvbruneren ikke indeholder SPF og du derfor skal bruge solcreme, selvom din hud bliver brunere med selvbruner dråber. 

Hvordan virker Ecooking Solcreme?

De effektive filtre i Ecookings solcremer filtrer store dele af solens stråler. En høj faktor giver dig bedre mulighed for at undgå solskoldning, hvis du kombinerer solcremen med en fornuftig adfærd i solen. En solcreme med solfaktor 30 som Ecookings filtrerer ca. 97% af solens stråler.

Du skal dog være opmærksom på at vandets overflade reflekterer solens stråler, hvorfor solen ved stranden vil være endnu stærkere end normalt. Selvom du køber en vandfast solcreme, skal du desuden huske at påføre den minimum hver anden time.  

Hvad er forskellen på UVA- og UVB-stråler?

Ecooking solcreme beskytter både mod solens UVA- og UVB-stråler. UVA-stråler trænger dybt ned i huden, hvor de danner pigment og giver huden sin brune farve. Disse stråler påvirker også hudens aldring, hvilket kan give rynker og fine linjer på sigt.

Selvom det er dejligt at blive brun, kan du altså risikere at din hud ældes hurtigere, hvis du aktivt solbader. UVA-strålerne er de længste stråler og kan derfor både trænge igennem vinduesglas og bilglas.

UVB-stråler er kortere og kan derfor ikke trænge igennem glas. Det er disse stråler, som kan give rødme og forbrænding. Derudover er det også denne type ultraviolette stråler, som øger risikoen for hudkræft og modermærke kræft. 

Køb solcreme hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af solcreme til ansigt og krop. Du finder solcreme i alt fra SPF5 til SPF50, så du kan beskytte din hud mod solens stråler. Du kan opnå fri fragt  og hurtig levering. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.