Ecooking Læbepomade

Med Ecooking læbepomade kan du vinke farvel til tørre og sprukne læber. De giver intens pleje og glans, og så fås de desuden både med og uden farve. Læs mere om Ecooking læbepomader her!

6 Produkt(er)

Gør læberne kysseklar med Ecooking læbepomade

Dine læber skal ikke længere snydes for den luksuriøse følelse som Ecookings blødgørende og lækre læbepomader bringer frem på læberne. Desuden skal intet smil fra øre til øre eller et kærligt kys længere forhindres af sprukne, tørre og irriterede læber. Ecooking læbepomader kommer dig til undsætning!


Ecooking Læbepomade - Plejende og glansgivende

Under Ecooking læbepomader finder du et lækkert sortiment der indeholder læbepomader med bl.a. E-vitamin og Argan Olie, som afhjælper tørre og sprukne læber ved både at give dem pleje og glans. Der findes forskellige slags, både med og uden farve.

Beskyt desuden læberne og sæt gang i blodcirkulationen, så læbernes oprindelig farve og friskhed sættes i karakter, med Ecooking Lip Balm Mint.

Vidste du, at du kan få en Ecooking Alt I En Balm, der ikke blot yder en ekstrem fugtgivende pleje til læberne, men derimod også til neglebånd og tørre områder som hæle, ansigt og hænder?


Få endnu mere ud af din Ecooking læbepomade

Nu kan du skrubbe dig til flotte læber! Ecooking har nemlig lavet Ecooking Lip Scrub, som er yderst effektivt og kan samtidig spises! Olie, E-vitamin og Sheabutter er superingredienserne, der er med til at blødgøre, hele og pleje dine læber. Med Ecooking Lip Scrub får du fjernet de døde hudceller, så du får endnu mere ud af plejen fra din Ecooking læbepomade.

Anvendelse:
Ecooking læbepomader og Scrub benyttes alt efter behov og påføres direkte på læberne. 

Spørgsmålet er nu blot om du er klar på at få lækre bløde læber med en sukkersød glans, der er i stand til at hamle op med dit flotte smil?

Ecooking læbepomader kan købes hos Med24, og fås som altid til et godt tilbud og skarpe priser. Vi tilbyder dig derudover muligheden for at få hurtig levering og gratis fragt. Vi har udvalgt vores produkter nøje, netop for at kunne bringe smilet frem på dine læber!

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.