4 gode råd: Pas på din krop i 50’erne

Skrevet af
kvinde i halvtredserne stort billede med24

Din krop ændrer sig livet i gennem. Mange oplever særligt i 50’erne, at kroppen kræver ekstra omsorg og pleje. Måske har du tidligere kunne løbe mange kilometer flere gange om ugen, men bliver lettere skadet end tidligere. Alternativt kan overgangsalderen have gjort sin entre. Uanset hvad 50’erne byder på, er der masser af muligheder for at pleje dig selv og din krop - måske bare i et roligere tempo end hidtil. Få gode råd til at værne om dit velvære såvel som din sundhed i 50’erne her! 


Midtvejs i livet

50’erne er for nogle, det første tidspunkt i deres liv, hvor de føler sig ældre. Børnene er flyttet hjemmefra og du mærker måske i kroppen, at du ikke er helt ung mere. Heldigvis er 50’erne fyldt med fantastiske muligheder for at lære dig selv og din krop at kende.  

Har du altid levet et aktivt liv, fornemmer du måske at en ændring er på vej. Måske bliver du hurtigere skadet eller har ikke helt så meget energi som hidtil. Der er dog ingen grund til at droppe de gode vaner. Selvom din fysiske aktivitet bliver mindre intensiv, er det en gave til din krop nu og i fremtiden at holde dig selv i gang. 

Du kan altså bruge dine 50’er på at tage et kig på dit liv for at se, hvad der egentlig gør dig glad og hvilke dårlige vaner, du måske skal til at lægge på hylden. Få her 4 gode råd til et sundt og rigt liv i 50’erne. 


1. Husker du at bruge anti-age hudpleje?

Har du været god til at pleje og beskytte din hud, er du måske ganske tilfreds med den. Det er dog uundgåeligt, at rynker og fine linjer bliver mere fremtrædende med alderen – det er helt naturligt! Du kan til gengæld gøre dit for at din hud fortsat har en dejlig glød og en pæn overflade. 

Anti-age hudpleje er skabt til at forebygge og forbedre aldrende hud med ingredienser som retinol, E-vitamin, hyaluronsyre og kollagen. De to sidstnævnte er særlig vigtige, da de findes naturligt i vores hud og niveauet af dem falder, som vi bliver ældre. Kollagen er et protein som gør huden spændstig, mens hyaluronsyre binder fugten i vores hud. Bruger du anti-age produkter med hyaluronsyre, kan du hjælpe din hud med at opretholde fugt og volumen. 

2. Husk at bevæge dig!

Et aktivt liv er en af grundstenene til et godt helbred. Som ung har du måske ikke problemer med den dårlige form, men som du bliver ældre, kan fysisk inaktivitet have mere mærkbare konsekvenser for dit helbred. Inaktivitet kan medvirke til diverse livsstilssygdomme, ligesom det kan føre til reduceret muskelmasse, balanceproblemer og øget risiko for fald. 

Derfor er det vigtigt, at du i 50’erne enten holder fast i dine gode vaner eller måske får nogle nye. Sundhedsstyrelsen anbefaler 30 minutters motion hver dag, så tag en ven under armen på en gåtur, kast dig ud i yoga eller begynd til gymnastik. Det er aldrig for sent at lære noget nyt! 


3. Multivitaminer og kosttilskud til 50+

Vil du gerne sikre dig, at du får de rette vitaminer og mineraler? Så kan du overveje at tage et kosttilskud særligt til personer på 50+ år. Her vil du finde en sammensætning af vitaminer, mineraler og urter, som er målrettet din aldersgruppe. Du kan gå efter multivitamin med ingredienser som: 

  • Vitamin C: Bidrager til dannelsen af kollagen, som understøtter den normale funktion af huden
  • Vitaminerne B6 og B12: Bidrager til immunsystemets normale funktion
  • Vitamin D: Bidrager til vedligeholdelsen af knoglerne
  • Vitamin A: Bidrager til et normalt syn og medvirker til en sund hud


4. Er du i overgangsalderen?

regemeo med24

Overgangsalderen sker for de fleste kvinder mellem 45 og 55 år. Her vil hedeture, hjertebanken, problemer med søvn og blødningsforstyrrelser være nogle af de hyppigste tegn. For at lindre og dæmpe symptomerne benytter mange kosttilskud i forbindelse med overgangsalderen. Et kosttilskud med rødkløverekstrakt kan nemlig give kroppen en hjælpende hånd igennem dens forandring. 

REGOMEO fra Herrens Mark er en af de mest populære produkter til kvinder i overgangsalderen. Med indholdet af rødkløverekstrakt og mælkesyrebakterier kan kosttilskuddet afhjælpe gener ved overgangsalderen. Produktet er desuden vegansk og økologisk, så du trygt kan benytte det uanset om du er veganer, vegetar eller kødspiser.

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.