Kundeservice
0 varer
Kurv

Kom i gang med skridttælleren - måling af skridtlængde

Når du har købt din skridttæller, skal den indstilles, så den passer til dig. Det vigtigste i denne sammenhæng er at måle din skridtlængde.Omron skridttæller - Walking style X

Måling af din skridtlængde


Det vigtigste er at måle din skridtlængde, det kan ske på flere måder. En af dem er ”de våde fødders metode”: Du hælder noget vand ud på et fortov eller en flisegang. Du går herefter gennem det våde område, så dine sko bliver våde. Når du fortsætter med at gå en halv snes skridt på det tørre fortov eller flisegang i normal ganghastighed, afsætter dine fødder fugtige mærker. Ved at måle afstanden mellem mærkerne, får du din gennemsnitlige skridtlængde.

Hvis du går på blød jord, kan du lave et lille hul i jorden med hælen, gå 10 skridt og lav et nyt hul med hælen. Når du måler afstanden mellem de to huller og dividerer med 10, har du din skridtlængde.

Du kan også måle over en længere distance og derved beregne skridtlængden mere nøjagtigt: Hvis du kender afstanden mellem to punkter, kan du beregne din skridtlængde ved at gå fra det ene til det andet punkt, tælle dine skridt og dividere op i afstanden mellem punkterne. Du kan f.eks. gå fra den ene ende af en fodboldbane til den anden (hvor du kender fodboldbanens mål), og dividere antal skridt op i afstanden.

Når du kender din skridtlængde, kan du lægge den ind i skridttælleren. I vejledningen står, hvordan du gør det.
Se f.eks. vinderen af bedst i test skridtælleren her.

Skridttællere med flere funktioner


Hvis din skridttæller har flere funktioner, og måske endda kan tilkobles din PC, er det nyttigt at bruge lidt tid på at få overblik over alle dens muligheder og lægge de nødvendige oplysninger ind. Det gør du bedst ved at følge brugsanvisningen samtidigt med, at du prøver tingene på skridttælleren.

I gang


Hvordan du med størst udbytte kan gøre brug af din skridttæller, afhænger af flere ting: Din alder, helbred, træningstilstand og ikke mindst dine ambitioner og mål. Som med så meget andet er det en god ide at starte i det små, så du bevarer motivationen. Sørg også for at bruge passende sko og beklædning.
Der er skrevet bøger om brug af skridttæller og der findes mange hjemmesider om emnet, hvor du kan finde tips og inspiration.


Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832