Køb medicin online i dansk netbutik

medicin

Håndkøbs medicin hos Med24.dk

Søger du håndkøbsmedicin online, så er du kommet til det rette sted. Vi sælger medicin som er liberaliseret til salg uden for apotek i Danmark.


Vi forhandler kun original medicin som er godkendt til salg i Danmark

Hos os kan du trygt handle medicin. Vi har ingen ulovlige eller falsk medicin. Vi sælger således kun medicin som er godkendt til salg i Danmark og som kommer fra de danske distributører. Alle medicinpakninger indeholder dansk vejledning og er med mærkning. Det er de præcis samme produkter som du kender fra de danske apoteker.


Vi sælger kun medicin som er godkendt til salg uden for apotek

Vi er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at sælge medicin i håndkøb som er liberaliseret til salg uden for apotek. Vi forventer, at der vil ske en yderligere liberalisering af markedet for medicin og i takt hermed vil vi give dig let adgang til flere typer medicin.


Fuld information om medicin hos Med24.dk

Vi giver dig fuld information om den medicin vi sælger. Informationerne er tilgængelige på vores side eller via henvisning til Lægemiddelstyrelsens hjemmesider. Du vil blandt andet kunne finde information om navn, aktive indholdsstoffer, lægemidlets anvendelsesområde, hvornår lægemidlet ikke må bruges (f.eks. under graviditet eller sammen med andre lægemidler), dosering samt eventuelle bivirkninger. Husk dog altid at læse indlægssedlen grundigt inden du anvender medicin og er du i tvivl, så kontakt din læge.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.