Dermokosmetisk Hudpleje

Dermokosmetisk hudpleje er hudplejeprodukter, som er udarbejdet i samarbejde med eller efter anbefaling af hudlæger. Du er dermed sikret en høj kvalitet og effektive ingredienser, som plejer din hud i dybden. Dermokosmetisk hudpleje er til dig, som ønsker problemløsende og effektiv hudpleje. Læs mere om dermokometisk hudpleje her.

Dermokosmetik hudpleje

Med fokus på tolerance, nydelse samt brugen af nogle af de mest avancerede ingredienser er de dermoskosmetiske produkter målrettet specifikke hudplejebehov med det formål at bevare selv den mest sensitive huds kvalitet, komfort og fremtoning.

Dermokosmetisk hudpleje er udviklet for effektivitet, sensitivitet, tolerance og forebyggelse af allergi. Den kosmetiske dermatologi fokuserer på behandlingen af hudsygdomme. Produkterne er udviklet i samarbejde med dermatologer, og er i stand til at supplere receptpligtig medicin.

Stort udvalg

Vi har et stort sortiment af dermokosmetisk hudpleje til ansigt, øjne, hænder, fødder og krop af forskellige hudtyper samt et større udvalg af makeup, som både dækker over forebyggelse og korrektion.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.