Fantastisk forvandling - Annette har tabt 75 kg.

Annette har tabt 75 kg. | Med24.dk

Annette ændrede sin livsstil og opnåede et vægttab på hele 75 kg!

Med et vægttab på 75 kg kan vi sige, at hun har gjort det, som mange drømmer om, nemlig at ændre livsstil. Hun er gået fra at være den overvægtige pige på 130 kg til nu at veje 55 kg.


Hvad gjorde at du ville tabe dig og hvad fik dig i gang?

Jeg har forsøgt at tabe mig hele mit liv, da jeg har været meget overvægtig siden jeg var barn. Intet har fungeret, jeg har tabt 10-12 kg og så taget dem på igen og mere til. I min familie har vi mange livsstilssygdomme bl.a. hjertekarsygdomme. En nat i 2012 følte jeg en smerte i mit bryst som strålede ud i venstre arm. Jeg tænkte at nu var det altså også blevet min tur. Jeg turde ikke ringe 112 og skammede mig rent faktisk også, at jeg var der, hvor jeg var. Jeg tænkte, at jeg ville gå til min egen læge dagen efter og var der ikke noget galt med mit hjerte, så var det simpelthen bare nu.

Jeg gik til læge og fik besked på, at jeg ikke måtte forlade stedet indtil alle test var blevet taget, så jeg sad der i flere timer føltes det og havde en del tid til at tænke. Jeg kom ind til min læge igen, som kunne fortælle mig, at der intet var galt med mit hjerte, men at han mente, at det var en lungehindebetændelse, der havde givet mig symptomerne. Så jeg fik penicillin og var kureret inden for kort tid. Men jeg havde jo om natten lovet mig selv, at hvis der ikke var noget, så skulle jeg have mig tabt nu, for jeg var jo godt klar over, hvor jeg ville ende.Annette før | Med24.dk

Hvor mange kilo har du tabt?

Jeg har tabt 75 kg - er gået fra 130 kg til 55 kg.


Hvor lang tid tog det at komme i mål med vægttabet?

Det tog 1,5 år.


Hvordan tog din familie/samlever/børn, at du ændrede livsstil?

Annette efter | Med24.dk

De tog det pænt og har været meget stolte af mig alle sammen. Havde dog ingen kæreste eller børn, kæresten er først kommet til efter vægttabet.


Fik du hjælp udefra eller klarede du opgaven alene?

Jeg klarede det hele selv. Jeg ville have haft en gastrisk bypass men da min egen læge søgte, fik jeg at vide at jeg vejede få kg for meget. Så jeg havde valget mellem at give op og lade fedme tage livet af mig eller smøge ærmerne op og strikke en livsstil sammen, der passer til mig og det gjorde jeg helt uden hjælp. Jeg lavede en del research og fandt ud af hvordan jeg skulle strikke min kost sammen, jeg begyndte at tælle kalorier for at lære omkring sammensætning og portionsstørrelse.


Hvad var den største ændring i dit daglige spisemønster?

Det var faktisk nul sukker, ingen fastfood, ingen nr. 2 portion samt masser af grønt.


Hvad er dit bedste trick til at bevare motivationen?

Det bedste trick er faktisk at sætte delmål. Jeg sammenligner rejsen med at bestige et bjerg. Man skal stoppe op ved hver afsats, ikke hvile sig for lang tid, ikke stoppe op men lige vende sig om og nyde udsigten og se hvor langt man er kommet men ikke kigge op for at se hvor meget du mangler for det er meget demotiverende. Nyd rejsen og fokuser ikke på slutmålet - for det ved du faktisk ikke hvad er. Du kan først se og mærke det, når du står der.


Har du brugt af supplementer/erstatninger?

Jeg har brugt en del produkter uden tilsat sukker. Sukrin har været en storfavorit udover det har jeg brugt Easis’s produkter, herunder er jeg storforbruger af smørepålægget. Jeg har også benyttet mig af proteinbarer med et lavt sukkerindhold - bl.a. er jeg stor fan af Bodylabs Supreme barer og Barebells proteinbarer.


Hvilke produkter kan du anbefale, hvis man ønsker at opnå et sundt vægttab?

Jeg vil personligt anbefale Sukrins produkter som et alternativ til sukker, desuden har jeg brugt en del kosttilskud for at sikre, at jeg ikke led af vitaminunderskud bl.a. magnesium, fiskeolie og B vitamin. Endvidere har jeg spist Hairvolume og en multivitamin pille.


Har du gode råd, du vil videregive til andre, der ønsker at tabe sig?

  • Husk at nyd de små sejre.
  • Find andre måder at belønne dig selv på end med mad - og husk at belønne dig selv.
  • Nyd processen, den er vigtig for det er din nye livsstil, lynslankekure virker nemlig ikke.
  • Lad være med at sulte dig selv - det giver bagslag. Falder du i eller skal du i byen, så nyd det, lad være med at slå dig selv oveni hovedet og sig at nu er dagen alligevel ødelagt, så kan du bare fortsætte.
  • Sæt delmål på din rejse og sørg for at spise ting, du kan lide - at leve af salat og kylling hver dag holder ikke, så kosten skal også være varieret.
  • For alt i verden... stol på dig selv, for du kan godt og alt, hvad du siger til dig selv, er selvforstærkende, om det så er negative eller positive ord du vælger.

Du kan se mere til Annette og følge hendes fortsatte rejse på Instagram - @asbeanie

Læs mere om sund kost og motion her på siden og start din nye livsstil i dag.

Annette har tabt 75 kg

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.