Magnesium kosttilskud

Magnesium kosttilskud kan bruges som supplement til din normale kost. Med magnesium kosttilskud kan du sikre, at du får din daglige anbefalede dosis af magnesium og dermed sikre, at din krop får fuld mulighed for at udnytte dette vigtige mineral. 
Læs mere om Magnesium her.

71 Produkt(er)

Mere om magnesium som kosttilskud

Magnesium er et vigtigt mineral, et af de fire mest almindelige stoffer i vores krop efter natrium, kalium og calcium. Magnesium kræves til den normale funktion af mindst 360 enzymer, og spiller desuden en afgørende rolle i mange vigtige cellefunktioner. For voksne er det tilstrækkelige indtag af magnesium ca. 300 mg dagligt. Du kan supplere din daglige kost med magnesium kosttilskud for at opnå den daglige anbefalede mængde.

Med24 tilbyder et stort udvalg af magnesium kosttilskud fra kendte mærker som Biosym, Solaray, Pouri (PurePharma), Mablet, Berthelsen, Biorto, Multi-tabs, Salus og mange andre. Læs evt. også artiklen om magnesium - nøglen til et godt helbred

Magnesiummangel (hypomagnesiæmi) kan have en negativ påvirkning på mange biokemiske processer i kroppen. Af den grund kan der være en række forskellige symptomer på magnesiummangel, som f.eks. træthed, kramper, spændingshovedpine osv.

De fleste mennesker får ikke nok magnesium igennem kosten og kan med fordel tage et magnesium kosttilskud som supplement til sin normale kost.

Er du i tvivl, kan du spørge din egen læge til råds inden du begynder på magnesium kosttilskud.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er magnesium godt for?

Magnesium hjælper til at vi vedligeholder et godt og sundt helbred. Magnesium har direkte indflydelse på blandt andet vores knogler, tænder, nervesystem og producerer energi til at klare dagligdagens mange gerninger.

Symptomer ved magnesiummangel

Magnesiummangel viser sig oftest i form af træthed, udmattelse og kramper i muskler. Oplever du disse symptomer, kan du prøve at tilføje magnesium kosttilskud som tilskud til din normale kost.

Bivirkninger

Magnesium anses som et sikkert kosttilskud, men indtagelse af for meget magnesium kan have enkelte bivirkninger som diarré, kvalme og mavesmerter. Normalt kan disse bivirkninger fjernes ved simpelt at reducere sin daglige dosis man indtager. Virker dette ikke, skal du kontakte din egen læge.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.