Easis

Easis

Easis uden tilsat sukker

Easis er efterhånden et velkendt mærke i Danmark, og mange kender det som dem uden tilsat sukker. Easis har et bredt sortiment af  produkter uden tilsat sukker såsom is, chips, chokolade, snacks, barer, morgenmadsprodukter og meget mere.

Easis er til dig, som gerne vil mindske dit indtag af sukker og kalorier, samt øge indtaget af kostfibre og proteiner.

Visionen bag Easis

Easis var oprindeligt tiltænkt diabetikere, men efterhånden har mange fået øjnene op for de lækre produkter, uden tilsat sukker. Easis henvender sig derfor nu til alle i Danmark, som ønsker at mindste sukkerindtaget. Easis er Danmarks førende virksomhed indenfor produkter uden tilsat sukker.

Easis vil gøre det nemt at reducere kalorieindtaget, uden at gå på kompromis med den gode smag. Produkterne har et lavt indhold af fedt, og et højere indhold af proteiner og kostfibre.

Hvis ikke sukker, hvad indeholder produkterne så?

Mange spørger sig selv, hvad de lækre produkter egentlig indeholder, når de ikke er tilsat sukkker?
Til at give sødme til produkterne anvender Easis sødestoffer, som er godkendt af EU og fødevarestyrelsen i Danmark. Sødestofferne opdeles primært i to kategorier, de intensive sødestoffer, og de svage.

De intensive sødestoffer er for det meste kunstigt fremstillet, og ligner ikke sukker i deres kemiske opbygning. Det at sødestofferne er intensive, betyder at der kun skal bruges en lille mængde, og dermed får man en ubetydelig mængde kalorier i det enkelte produkt, sammenlignet med et sukkerholdigt produkt. Sødeevnen af 1 gram af sødemidlet succralose, svarer til sødeevnen af 600 gram sukker!
De intensive sødemidler giver ikke fylde til produkterne som sukker gør, derfor har Easis tilsat fibre, protein og/eller vand i stedet til deres produkter, for at opnå den samme fylde.

Fordelen ved at tilsætte kostfibre, er at de giver en fylde til produkterne, som øger din mæthedsfornemmelse, uden at tilføre ekstra kalorier. Kostfibrene medvirker desuden til en god fordøjelse, og modvirker forstoppelse.

Produkterne fra Easis

Easis har et bredt udvalg af produkter blandt andet chokolade, chips, morgenmadsprodukter, saftevand, slik og barer, helt uden tilsat sukker. Hos Med24 kan du finde et stort udvalg af Easis produkter.
•    Easis chips Prøv vores store udvalg af chips i forskellige smagsvarianter fra Easis. Chipsene er lavet af kartoffelflager og sojaprotein. Chipsene er ikke stegt i olie, og indeholder 60% mindre fedt end traditionelle kartoffelchips.
•    Easis slik Easis bolcher er fulde af smag, og uden tilsat sukker. Bolcherne fås i forskellige smagsvarianter.
•    Easis barer  er velegnet som mellemmåltid, til at stille den lille sult. Barerne kan med fordel tages med på farten.
•    Easis chokolade er uden tilsat sukker, men uden at få på kompromis med smagen.
•    Easis sødemiddel er velegnet som brug i bagværk eller desserter, og som tilsætning til de varme drikke, som te og kaffe.

Køb dine produkter fra Easis trygt og sikkert hos Med24. Vi pakker, sender og leverer alle ugens dage, så din bestilling kan nå hurtigt frem til dig. Derudover kan du altid opnå gratis fragt, og finde gode tilbud på produkterne.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?