Easis

Easis

Masser af lækre Easis produkter uden tilsat sukker, Easis er produkter til dig der gerne vil mindske dit indtag af sukker

Historien om Easis | I stedet for sukker | Easis sortiment

135 Produkt(er)

Den første Easis is

Tilbage i 1993, var mulighederne ikke mange, hvis man gerne ville finde is uden så mange kalorier, fedt og sukker. På baggrund af den store efterspørgsel voksede Easis op i en lille baggård i Århus, og herefter kom den første Easis is på markedet. 

Den dag i dag er Easis et af de mest velkendte mærker i Danmark, når det kommer til produkter uden sukker og mange tænker på Easis, som det første, når man siger “uden tilsat sukker”. Men nu er det ikke kun Easis is, som brandet har bag sig. I dag har Easis et kæmpe sortiment af produkter uden tilsat sukker såsom chips, chokolade, snacks, barer, morgenmadsprodukter og meget mere. 


Easis - uden tilsat sukker

Easis produkter er til dig, som gerne vil mindske dit indtag af sukker og kalorier, samt øge indtaget af kostfibre og proteiner, med uden at skifte alle de søde ting ud med grøntsager. Det er nemlig Easis’ vision at lave produkter af høj kvalitet, med masser af smag og uden alle de ekstra kalorier. Derfor kan du ofte støde på Easis produkter i mange kostplaner.


Hvis ikke sukker, hvad indeholder Easis så?

Mange spørger sikkert sig selv, hvad indeholder Easis produkter nu, hvor de ikke er tilsat sukker?
Til at give sødme til produkterne anvender Easis sødestoffer, som er godkendt af EU og fødevarestyrelsen i Danmark. Sødestofferne kan primært opdeles i to kategorier, nemlig de stærke (intensive) og de svage (sukkeralkoholer). 

  • De stærke sødestoffer - er for det meste kunstigt fremstillet, og ligner ikke sukker i deres kemiske opbygning. Dét at sødestofferne er intensive, betyder at der kun skal bruges en lille mængde, og dermed får man en ubetydelig mængde kalorier i det enkelte produkt, sammenlignet med et sukkerholdigt produkt. Sødeevnen af 1 gram af sødemidlet succralose, svarer til sødeevnen af 600 gram sukker. De intensive sødemidler giver ikke fylde til produkterne som sukker gør, derfor har Easis tilsat fibre, protein og/eller vand i stedet til deres produkter, for at opnå den samme fylde.
  • De svage sødestoffer - kaldes sukkeralkoholer eller polyoler. De minder meget om almindeligt sukker, når man kigger på den kemiske opsætning, og giver meget hen af den samme sødende effekt. Som normalt sukker, er sukkeralkoholer energivende og påvirker blodsukkeret, dog ikke i samme grad, som normalt sukker.

Fordelen ved at vælge produkter med sukkererstatninger er, at du undgår det høje sukkerindtag og blodsukkerstigningen, som følger efter. Men det er vigtigt at vide, at når produkter indeholder sukkeralkoholer, har de stadig en sukkerlignende effekt på dit blodsukker. 


Easis sortiment

Easis har et bredt udvalg af produkter blandt andet chokolade, chips, morgenmadsprodukter, saftevand, slik og barer, helt uden tilsat sukker. 

Easis barer

Barerne fra Easis er velegnet, som mellemmåltid eller en snack, til at stille den lille sult. Vi kan alle gå hen og blive en smule lækkersulten hen ad eftermiddagen, og her er Easis barer oplagte at have med i tasken. Så får du både stillet den lille sult, men også indtaget noget kaloriefattigt og en masse fibre og proteiner. 

Easis mysli

Morgenmad er det vigtigste måltid, for at få en god start på dagen og med Easis mysli, kan du få noget lækkert ovenpå din yoghurt, skyr eller hvad du ellers nyder om morgenen. Rigtig mange morgenmadsprodukter indeholder rigtig meget sukker. Men med Easis mysli, får du lækker crunch på din morgenmad, helt uden tilsat sukker.  

Easis sødemiddel

Vi er mange som elsker kaffe, kage og te. Med Easis sødemiddel kan du nemt selv tilsætte sødestoffer til dit bagværk eller varme drikke. Der findes forskellige varianter og de er alle gode alternativer til sukker. Gør det nemt for dig selv at skære ned på sukkerindholdet, i de ting du elsker at spise eller drikke med Easis sødemiddel. 

Easis chips

Mærket Easis har også lavet et stort udvalg af chips i forskellige smagsvarianter. Easis chips er lavet af kartoffelflager og sojaprotein og smager fantastisk. Chipsene er ikke stegt i olie, og indeholder 60% mindre fedt end traditionelle kartoffelchips. 

Easis slik

Under Easis slik er der et bredt udvalg af Easis bolcher og Easis karameller. De er fulde af smag, og uden tilsat sukker. Både bolcher og karameller er ideelle, hvis du er lidt mere sliksulten og har brug for noget ekstra lækkert.

Easis chokolade

Chokolade kan mange spise i store mængder, for det smager bare godt! Men med Easis chokolade kan du få den lækre smag, men uden at det er tilsat sukker. Der findes mange varianter alt efter om du er til mørk eller lys chokolade. Som ekstra til din morgenmad kan du også få Easis pålægschokolade. 


Kundernes favoritter fra Easis

Mange elsker allerede Easis produkter, fordi de smager fantastisk og taler ikke til din dårlige samvittighed. Herunder finder du en række af kundernes favoritter. 

Easis Choko Crunch

Hvis du elsker noget lækkert knas ovenpå din yoghurt eller grød, så er Easis Choko Crunch helt sikkert noget for dig. Müslien er sprød og har en dejlig smag af chokolade. Til dig som gerne vil have en helt klassisk müsli, findes også Easis Classic Crunch. 

Easis Ketchup

Easis Tomat Ketchup er sødet med sødestof fra steviaplanten og er uden tilsat sukker og konserveringsmidler. Den indeholder 55% mindre kalorier end traditionel ketchup. Easis ketchup kan f.eks. bruges til at give dine retter et ekstra syrligt pift, men også bare, hvis du gerne vil have smagen af ketchup til din mad. 

Easis Marcipanbrød

Hvis du elsker marcipanbrød, kan du selvfølgelig også finde sådan et i blandt Easis’ produkter. Det indeholder lækker marcipan, som vi kender det, og så er det overtrukket med mørk chokolade (bestående af min. 60% kakaosmør). Easis Marcipanbrød er, som alle de andre Easis produkter uden tilsat sukker. 


Hvor kan man købe Easis?

Hvis du er i tvivl om hvor Easis forhandles? Så gør de det lige her hos Med24. Her finder du et stort udvalg af Easis produkter. Så køb dine Easis produkter trygt og sikkert hos Med24. Vi pakker, sender og leverer alle ugens dage, så din bestilling kan nå hurtigt frem til dig. Derudover kan du altid opnå gratis fragt, og løbende finde gode tilbud på Easis.

Easis gør det nemmere at synde med god samvittighed! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.