Easis

Easis

Easis uden tilsat sukker

Easis er efterhånden velkendt i Danmark som DEM UDEN TILSAT SUKKER!
De har et meget bredt sortiment og det indeholder alt lige fra morgenmadsprodukter, is, snacks, barer og meget mere.

Easis var oprindeligt tiltænkt diabetikerne, men efterhånden har mange fået øjnene op for de lækre produkter uden tilsat sukker. Easis henvender sig derfor nu til alle i Danmark der ønsker at mindske sit sukkerindtag.

EASIS’ produkter er altså uden tilsat sukker – og det er uden undtagelser. Men da mange EASIS produkter er søde produkter, som normalt indeholder sukker, stiller mange spørgsmålet hvad indeholder produktterne i stedet for sukker?

EASIS’ produkter er uden tilsat sukker – og det er uden undtagelser. Men da mange EASIS produkter er søde produkter, som normalt indeholder sukker, stiller mange spørgsmålet: hvad indeholder produktterne egentlig i stedet for sukker?

De intensive sødestoffer
De intensive sødestoffer er for det meste kunstigt fremstillet og ligner ikke sukker i deres kemiske opbygning. At sødestofferne er intensive/stærke betyder, at der skal bruges en meget lille mængde og dermed et helt ubetydeligt antal kalorier i det enkelte produkt sammenlignet med sukker. Fx svarer sødeevnen af 1 gram af sødemidlet succralose til sødeevnen af 600 gram sukker.

Da de intensive sødestoffer ikke giver fylde til et produkt, som sukker gør, erstatter Easis disse med fibre/kostfibre.
Dette giver maden struktur og får en større volumen og dermed et lavere kalorieindhold pr. gram. Maden fylder derfor mere, hvilket er med til at give en større mæthedsfølelse. Kostfibrene bidrager ligeledes til en god fordøjelse, maden kommer hurtigere gennem tarmene og modvirker forstoppelse.

Det er Easis mission at gøre det nemmere, at reducere indtaget af sukker og fedt, som mange af os får for meget af. Easis tilbyder mange, af de traditionelle sukkersødede og fedtholdige produkter. Du får her et lækkert alternativ så sukker, fedt og kalorieforbruget kan formindskes.

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.