Easis Chips

Easis Chips er sprøde og smager fantastisk.

Easis chips er lavet af kartoffelflager og sojaprotein. Chipsene er ikke stegt i olie, og indeholder derfor 60% mindre fedt, end traditionelle chips. Til gengæld har de et højt protein og fiber indhold.
Easis chips er til dig som er vild med sprøde, velsmagende chips, men som gerne vil undgå at indtage for meget fedt.

Easis snack – Et vegansk og glutenfri alternativ

Prøv Easis Pea snack, som er chips lavet af kikærtemel, samt gule og grønne ærter. Ærter har et naturligt indhold af protein, og Easis Pea snack er derfor en god kilde til protein. Chipsene er glutenfrie og veganske, og fås i smagsvarianterne rosmarin, og salt&peber.
Prøv også nyheden Simply Bean snack, som er ristede sojabønner. Bean snack fås i smagsvarianterne Tamari, og havsalt. Simply Bean snack er en vegansk, økologisk snack med et højt proteinindhold.

Nacho Cheese Chips - Easis Chips Nacho Cheese indeholder 60% mindre fedt end traditionelle nachoschips.

Paprika chips - Paprika er en af bestsellerne  det er en lækker velsmagende snack, der kan tilfredsstille den lille lækkersult

Sour Cream and Onion - de har den velkendte smag af sour cream and onion, knaser og minder rigtig meget om almindelig chips.

Salt chips - Easis salt chips er til dig som er vild med sprøde, velsmagende chips, uden for meget fedt.

Pea Snack – Rosmarin - Ærte chipsene er både glutenfri og veganske, og har en skøn smag af rosmarin.

Pea snack – Salt & peber - Chipsene er glutenfrie og veganske, og har en skøn smag af salt og friskkværnet peber.

Simply Bean Snack – havsalt - Ristede og saltede sojabønner. Snacksene er veganske, økologiske og har et højt proteinindhold.

Simple Bean snack – Tamari - Ristede sojabønner med smag af tamari (soja). Snacksene er økologiske, veganske og har et højt proteinindhold.

Easis dip med Holidaysmag

Easis har også lavet en dip, som du kan nyde til dine chips. Denne hedder Dip Mix Holiday. Dip mix er pulver klar til brug.
Bland pulveret med et syrnet mælkeprodukt, såsom creme fraiche, græsk yoghurt eller lign. Easis dip mix er uden tilsat sukker, og du får hele 62% mindre sukker, end i andre traditionelle dip mix.

Hos Med24 finder du altid gode tilbud på produkter fra Easis. Vi pakker og leverer alle ugens dage, for at sikre at din bestilling når hurtigt frem til dig. Husk at du altid kan opnå gratis fragt ved køb for 200 kr.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.