Easis Sødemiddel

Easis sødemiddel er gode alternativer til sukker. Hvert produkt er tilpasset den enkelte brugssituation. For eksempel er Perfect Fit ideelt til bagning. Den kan bruges som erstatning for sukker, i hvilken som helst opskrift. Perfect Fit kan blandt andet bruges i julesmåkagerne, find opskriften på Vaniljekranse, med brug af Easis sødemiddel her.

Perfect Strø, er velegnet til at strø ovenpå dine havregryn, mens Perfect Sødetabs er velegnet til varmedrikke, som te og kaffe.

Sødemidlet Erythritol

Der findes to sødemidler som er baseret på det kaloriefri sødemiddel Erythritol, som søder 0,7 i forhold til sukker. Perfect Multisød har samme konsistens og udseende som sukker, og kan derfor erstatte sukker i alle sammenhænge, hvad end det er i bagværk, desserter eller i varme drikke. Perfect Florsød er fint malet Erythritol, som kan blandes med vand, og give dig den fineste glasur til dine kager.
Med sødemiddel fra Easis får du den søde smag fra sukker, uden at du behøver bekymre dig om kalorierne.

Der kan være stor forskel på hvor meget sødemiddel der skal tilsættes bagværket, læs derefter bag på produktet, for at finde en doseringsvejledning.

Hold dit blodsukker stabilt ved hjælp af sødemidler

Ved brug af sødemiddel som erstatning af sukker, sørger du også for at holde dit blodsukker stabilt, fordi sødemidler som for eksempel Stevia, ikke påvirker dit blodsukker.
Du kan læse mere om blodsukker her:

https://www.med24.dk/blodsukker
https://www.med24.dk/gode-raad-til-et-stabilt-blodsukker

Hos Med24.dk finder du altid de bedste tilbud på produkter fra Easis. Husk at du altid kan opnå fri fragt, når du handler hos os. Vi garanterer desuden hurtigt levering, da vi pakker, sender og leverer alle ugens dage.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.