Sødemidler

Anvend sødemidler i stedet for sukker, og sænk dit kalorieindtag markant! Hos Med24 finder du et stort udvalg af diverse sødemidler indenfor kendte mærker så som ISIS, Sukrin, Hermesetas, Bodylab osv. Vi sælger kun godkendte sødemidler. Ved anvendelse af sødemidler kan du sænke dit kalorieindtag, og dermed komme dit vægttab til livs på en sikker måde. Læs mere om vores sødemidler.

Mere om sødemidler

Mange af os danskere er bange for om sødemidler påvirker blodsukkeret og de eventuelle bivirkninger. Et populært sødemiddel som stevia, der er udvundet af planten stevia rebaudiana fra Sydamerika, har vist sig at have en masse fordele, hvilket også er gældende for personer med diabetes. Det naturlige sødemiddel er kendt for at stimulere insulinniveauet, hvilket medvirker til den samme mæthedsfornemmelse som opnås af sukker.

Derudover påvirker det også kolesteroltallet positivt. De sødemidler vi sælger, kan også være med til at sænke kalorieindtaget og dermed risikoen for fedme og dens følgesygdomme. For dig der er diabetiker, kan det anbefales at søge læge inden brug af sødemidler, så du kan få vejledning til netop det sødemiddel, som ikke påvirker blodsukkeret. Man kan anvende sødemidler til kaffe, te eller andre varme og kolde drikke. Derudover anvendes det også ofte til madlavning og bagning, da flere af vores sødemidler kan koges og opvarmes.

De mest populære sødemidler hos os er Sukrin. De har pt. en serie med flere forskellige typer. Eksempelvis med stevia, økologisk, erstatning for brun sukker med flere.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.