Babymad Barer / Raw bar Brød, knækbrød, galetter mm Bønner, linser, frø mm Chokolade Desserter og is Dressinger Færdigretter Glutenfrie madvarer Japanske madvarer Kager, kiks m.m. Kakaopulver og carobpulver Kokos Kollagen / Collagen Krydderier og bouillon Køderstatning Madvarer diverse Mel, Gryn og Bagning Morgenmad Nødder og Kerner Olier og eddiker Oliven Pasta, Nudler & Ris Plantebaseret fløde Saucepulver og fortykningsmiddel Slik og snacks Smørepålæg Soja Spiring Sukker & Sødemidler Suppe Tapas Tomatsauce og flåede tomater Tang Tørret frugt og bær Urter Vegansk mad Stop Madspild

Madvarer

Hos Med24.dk har vi et kæmpe udvalg af madvarer og særlige ingredienser til enhver diæt og behov. Gå på udgik blandt de mange produkter og find alt det, du har brug for til at fylde køkkenskabene med lækre og sunde varer. 

Specialvarer og økologi | Glutenfri kost | Uden tilsat sukker | Til den lille sult | Er du veganer? | Alt til bagning | Fyld dit basislager | Opskrifter og inspiration 

2533 Produkt(er)

Alle former for specialvarer

Vi er alle sammen forskellige og har hver især vores vaner, livretter og særlige behov, når det kommer til kosten. Derfor går vi her hos Med24 meget op i at have alle de produkter på lager, som du har brug for i hverdagen til at have en sund og balanceret kost. Vores motto er netop #SammenForSundhed, og vi tror på, at alle skal have muligheden for at vælge mellem de bedste råvarer, når de handler ind til køkkenet.  

Uanset, hvad sundhed indebærer for dig, kan du her på siden finde produkter, der passer til dine behov. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af både økologiske, glutenfri og veganske fødevarer foruden et væld af fuldkornsprodukter, frø, kerner, nødder og gryn. Til de travle dage kan én af de hurtige færdigretter være den perfekte løsning, og selvfølgelig kan du også finde et stort udvalg af lækre snacks, til når den lille sult melder sig.  


Økologi på alle områder

For mange hænger en sund og god kost sammen med råvarernes kvalitet, oprindelse og produktion. Rigtig mange fødevarer kan i dag produceres økologisk, og når du vælger produkter med Ø-mærket eller én af de andre økologiske certificeringer, er du sikker på, at produktet lever op til de krav, der stilles til økologisk produktion. 

Flere og flere danskere vælger også økologiske råvarer, når de handler ind, men desværre har dagligvarebutikkerne ikke altid det største udvalg. For at gøre indkøbsturen lettere har vi her hos Med24.dk samlet over 1500 økologiske produkter i forskellige kategorier, så du kan vælge produkter, hvor der under produktionen bliver taget hensyn til både dyrevelfærd og miljø. I økologiske produkter undgår du desuden så mange sprøjtemidler, tilsætningsstoffer og pesticider som overhovedet muligt! 


Glutenfri produkter

Ligesom med økologiske produkter, er det ikke altid, at du kan finde de ønskede varer glutenfri i dit lokale supermarked. Uanset, om du spiser glutenfrit på grund af glutenintolerance (Cøliaki) eller fordi, du bare gerne vil undgå gluten i kosten, kan du i kategorien Glutenfrie madvarer gå på opdagelse mellem de mange glutenfrie produkter.  

Hvis du selv er glad for at lave mad, kan du både finde glutenfrit mel, pasta, ris og gryn til dine retter. Samtidig er der mange muligheder for hurtige løsninger og snacks som fx riskiks, knækbrød, kiks, cookies, rawbarer og morgenmadsprodukter.  


Uden tilsat sukker

Easis er et dansk mærke, som har specialiseret sig i at lave madvarer, hvor der ikke er tilsat sukker. Så dermed kalorielette produkter, som har samme gode smag, som de produkter du kender. Du kan finde et væld af forskellige madvarer fra Easis, som du let kan erstatte dine vanlige produkter med, og på den måde kan du spare kalorier i hverdagen, samtidig med at du nyder lækre produkter med skøn smag. Easis har blandt andet følgende varer i sortimentet: 

 • Chokolade smørepålæg
 • Barer
 • Marcipan
 • Müsli og crunch
 • Chips
 • Marmelade
 • Ketchup
 • Chokolade og pålægschokolade
 • Cornflakes
 • Cookies
 • Saftevand
 • Kammerjunker

Til den søde tand og lille sult

I en balanceret kost og hverdag kan der sagtens være plads til lidt sødt til dessert eller som snacks til at stille den lille sult, og til det formål har vi samlet en masse lækre og mundrette snacks, som du kan nyde på farten såvel som i sofaen fredag aften.  

Slik og snacks

Vores sortiment af slik og snacks indeholder alt, hvad du kan forestille dig af bolcher, karameller, skumfiduser, vingummi, lakrids, chips, pastiller, tyggegummi, rawbarer, myslibarer og meget mere. Du finder både et udvalg uden tilsat sukker, økologiske varianter og produkter, der giver ekstra energi eller mæthed.  

Knækbrød og riskiks

Hvis du spiser et par større hovedmåltider om dagen og supplerer med mindre måltider undervejs, er knækbrød og riskiks et godt, mættende og sundt mellemmåltid, som du kan variere med lækkert pålæg. Både knækbrød og riskiks kan fås økologiske og glutenfri, og riskiks kan være med eller uden salt, chokolade og spændende krydderier. Du kan få knækbrød med fuldkorn, spelt, surdej, sesam, chiafrø, boghvede, semper, græskar og meget mere. 

Chokolade

Chokolade er særligt godt til at tilfredsstille den søde tand, og derfor har vi naturligvis en masse forskellige typer chokolade, som du frit kan vælge imellem. Du kan fx vælge chokolade med nødder, knas eller frugt, chokoladeovertrukne nødder eller pålægschokolade til et stykke knækbrød, rugbrød eller måske en friskbagt bolle. Vi har selvfølgelig også helt almindelige plader chokolade i de klassiske varianter: Hvid chokolade, mælkechokolade og mørk chokolade med en kakaoprocent på helt op til 99%! 


Er du veganer? Find alle de særlige råvarer her

Som veganer er det ofte nødvendigt at ty til specialbutikker, når du skal handle ind af dine råvarer. I kategorien Veganske favoritter finder du, som navnet antyder, alle vores favorit-fødevarer, der er certificeret veganske eller vegan friendly. Dette gælder både veganske færdigretter, der blot skal opvarmes inden servering og råvarer som pasta og køderstatning, som du kan bruge som en del af et større måltid.  

Du kan også vælge mellem over 150 forskellige specialvarer, der gør livet som veganer lettere og fyldt med lækker mad. Specielle produkter som gærflager, plantefløde, plantemælk, vegansk proteinpulver, tofu, falafelmel, gelatinefri vingummibamser, jackfruit og vegansk chokolade er fødevarer, der er særligt populære i det veganske køkken. For at gøre det let at spise lækker vegansk mad i hverdagen, har vi samlet et kæmpe udvalg af veganske fødevarer og specialvarer her hos Med24.dk. 


Alt til bagning – mel, gryn, pynt og meget mere!

Der er næsten intet bedre, end når duften af nybagt brød spreder sig i hjemmet. Når det kommer til bagning, er der et væld af forskellige muligheder for at tilpasse og specialisere dit brød og bagværk ved at eksperimentere med meltyper, hævemiddel og drys/pynt på toppen. Her hos Med24.dk finder du alt til bagning - både mel, gryn, korn, flager, bageblandinger, forme, hævekurve og diverse andet bageudstyr.  

Vælg fx en af de færdige bageblandinger, hvis du er ny i køkkenet, eller hvis det skal gå hurtigt med at få nybagt brød på bordet. Hvis du har længere tid, kan du prøve kræfter med andre særlige meltyper, der kan give ny smag i brødet. Vi har også mange typer glutenfrit mel, som du kan nyde i dit bagværk, selvom du er glutenintolerant eller af andre årsager forsøger at undgå gluten i din kost. I dine glutenfrie opskrifter kan du desuden bruge gelerings- og fortykningsmidlet Xanthan Gum, der giver en forbedret og mere fast krumme i glutenfrit brød og boller, så det ikke så let smuldrer.  


Dagligdagens nødvendige fødevarer - Fyld dit basislager

Du kan sagtens købe en masse dagligvarer på nettet, som bliver leveret direkte til din hoveddør. Dette er fx morgenmadsprodukter som mysli, havregryn og cornflakes, pasta og nudler, mel og sukker, nødder og kerner, krydderier, olie, dressing og meget mere. 

Krydderier

Er det tid til at få fyldt op af krydderier, bouillon og urtesalt? I kategorien Krydderier og bouillon finder du diverse forskellige krydderier, krydderiblandinger, urtesalt, havsalt, Himalaya salt, bouillon og miso, som giver god smag i dine retter.

Morgenmadsprodukter

For nogen er morgenmaden dagens vigtigste måltid, og en lækker og mættende morgenmad giver også et godt grundlag for resten af dagen. Uanset om du spiser grød, havregryn, mysli, cornflakes eller et mælkeprodukt med skønne toppings, kan du finde de nødvendige tørvarer her.  

Pasta og nudler

Pastaen til aftensmaden behøver ikke at være de klassiske, lyse og lidt kedelige penne eller skruer! Du kan let udskifte dem med spændende og velsmagende pastatyper med fuldkorn, spelt, rug, quinoa, linser, ærter, spirulina, hvidløg og ris. De mange varianter af pasta dækker over grøntsagspasta og –nudler, glutenfri pasta, økologisk pasta og fuldkornspasta. 

Nødder og kerner

Økologiske nødder, frø og kerner kan med deres høje indhold af protein, fibre og umættede fedtsyrer være en sund og nærende tilføjelse i din kost. I vores kategori Nødder og Kerner finder du stort set alle tænkelige former for nødder og kerner - både økologiske, ristede, saltede og usaltede.  


Nemme opskrifter og artikler til inspiration

Få inspiration blandt vores mange opskrifter og artikler om forskellige diæter og særlige fødevarer. Du kan blandt andet læse om keto-diæten, LCHF, Sense, 5:2-kuren, Gluten & glutenfri bagning, Sødemidler og sukkererstatning og meget mere. I Opskriftsindekset finder du lækre og sundere opskrifter på boller, bananbrød, kage, hummus, chiagrød, pandekager, brownie, hindbærsnitter og andre nemme retter og drikke.  

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi ved godt, at det kan være en jungle at finde rundt i, hvordan du bedst sammensætter en sund og varieret kost, og derfor kan du finde god hjælp og inspiration i vores mange artikler.  

Desuden er vores erfarne medarbejdere altid klar til at hjælpe med at svare på dine spørgsmål - Mød fx Rikke, der er eksamineret kostvejleder med speciale i vægttab. Rikke har helt styr på de mange fødevarer her på siden, der kan indgå i en sund og balanceret livsstil med plads til både det “sure og det søde”, og så har hun erfaring med kostvejledning, sportsernæring, børn og overvægt samt undervisning i fitness. 

Gå til top - Med24.dk

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.