Bageblandinger Diverse bagemidler Kagetilbehør & Pynt Korn og gryn Mel

Mel, Gryn og Bagning

Her finder du vores store udvalg af mel, gryn, korn og meget mere til din bagning. Vi har alt fra økologiske boghvedeflager til glutenfri hvedemel. Find de perfekte ingredienser til dit næste, lækre brød her!

Meltyper | Glutenfri mel | Hvilken mel er sundest? | Kornprodukter | Kvalitetsprodukter fra Urtekram

253 Produkt(er)

Alt til din bagning

Hos Med24 finder du alt, hvad du skal bruge, til bagning derhjemme. Om det er mel til nemme og sunde brød, bærpulver til dekoration af dine kager eller glutenfri og lowcarb bageblandinger til når det skal være nemt, har vi noget for dig. Gå også på opdagelse i vores univers af meltyper, der tæller alt fra Urtekrams økologiske quinoamel til vores populære mandelmel fra Funksjonell. Vores sortiment rummer desuden et bredt udvalg af gryn og korn, der kan bruges til din bagning såvel som din morgenmad. 


Meltyper

Selvom om mange forsat bruger den velkendte hvedemel til langt det meste bagning, bliver andre meltyper mere og mere populære. Du kan for eksempel bruge glutenfri havregryn, boghvedemel og kikærtemel til det lækre, hjemmebagte kikærtebrød, og du skal ikke være bange for at eksperimentere! Lær meget mere om et udsnit af vores skønne meltyper og få inspiration til din bagning.

Hvedemel

Hvedemel er en af de mest kendte og brugte meltyper i verden. Melet består af findelt og sigtet hvede med et højt indhold af gluten. Indholdet af gluten er med til at gøre din dej smidig og er derfor nem at bage med. Dog giver hvedemelet meget lidt smag og mange foretrækker en grovere meltype med flere kostfibre. Se hele vores udvalg af hvedemel her! 

Glutenfri mel

Er du allergisk eller ønsker du blot et liv uden gluten? Der findes en lang række meltyper, som ikke indeholder gluten, og du kan finde meget mere om glutenfri bagning i vores guide. En af de mest populære typer er mandelmel. Mandel er nemlig glutenfri og har desuden et højt indhold af fibre, proteiner, mineraler samt umættede fedtsyrer. Du kan prøve for eksempel prøve vores økologiske mandelmel fra Bioterra. Bag de lækre boller med chiafrø og mandelmel eller benyt loppefrøskaller som binding i din dej i stedet for gluten. Læs meget mere om fordelene ved loppefrøskaller her.  

Kokosmel

Kokosmel kan bruges i nærmest alle former for madlavning. Det er særdeles velegnet til kager, konfekt og mysli, ligesom du med fordel kan bruge det i din smoothie eller i din sauce. Kokosmel er desuden meget fiberrigt, mens det til gengæld er fattigt i både kalorier og kulhydrater. Ønsker du mere fint kokosmel, er kokosfibermel et godt bud. Her er er flagerne malet til helt små fibre og har samme tekstur som hvedemel.  

Majsmel

Det smukke og eksotiske majsmel kan bruges i en lang række bageopskrifter. Melet er fra naturens side glutenfrit og kan derfor nydes af glutenallergikere. Du kan prøve Urtekrams økologiske majsmel, der er perfekt til barnets første grød, majspandekager eller mexicanske tortillas. Kun fantasien sætter grænser for brug af det smagfulde og farverige mel! 


Hvilken mel er sundest?

Med de mange meltyper, du kan købe i dag, kan det være forvirrende at finde den sundeste. Hvis du vil undgå et for højt indhold af kalorier og samtidig spise mange kostfibre, kan du erstatte hvedemel med andre meltyper, og bage grovbrød. 

Sundere bagning

Ved sundere bagning optimerer du din bagning ved at skifte kalorierige og usunde ingredienser ud med mere næringsrige og mættende alternativer. Her skal opskrifterne have bedre ernæringsmæssigt indhold end almindeligt bagværk, og her kan særligt dit valg af mel gøre en forskel: Brug kokos- eller mandelmel i stedet for hvedemel, og skift eventuelt dit sukker ud sukrin. Eksperimenter så meget du vil – og få mulighed for at skabe dine helt egne opskrifter. Vil du vide mere om sundere bagning? Vores uddannede kostvejleder Rikke har skrevet om det her! 

Økologisk mel

Uanset hvilken meltype du leder efter, kan du finde en økologisk variant hos os. Brug glutenfri fuldkorns rismel til grød, bagning eller i din madlavning. Køb økologisk mel og pas på dig selv og miljøet.

Tip: Mangler du gær til din bagning? Se vores udvalg af både økologiske og glutenfrie gærtyper her! 


Kornprodukter

Vi har et bredt sortiment af økologiske kornprodukter. Bliv meget klogere på, hvad du skal vælge, når du shopper efter korn og gryn til morgenmaden, bagningen og madlavningen!

Gryn

Du er formentlig bekendt med havregryn som populært morgenmadsprodukt, men faktisk kan du bruge havregryn til meget mere end dette. Prøv for eksempel de lækre og sunde vafler med havregryn og grahamsmel, eller lav din egen chiagrød med nødder, chia og vanilje. Uanset om du er til fin- eller grovvalsede, økologiske og/eller glutenfrie, har vi noget for dig!

Hvilken kornsort skal du vælge?

Der findes et hav af forskellige kornsorter, du kan bruge i bagning såvel som i en ret for sig selv. Quiona er det perfekte alternativ til ris i både varme og kolde retter – og hovedingrediens i denne smagfulde salat med avokado. Hirseflager er derimod gode i grød og bagværk, og er faktisk en af de ældste kornarter mennesket har dyrket. Skal du bage alle danskers yndlingsbrød, rugbrødet, er knækkede rugkerner fra Skærtoft Mølle et must-have! Mulighederne er nærmest uendelige og du kan med fordel eksperimentere med korn i både bagning og madlavning. 


Kvalitetsprodukter fra Urtekram

Blandt vores mest populære mærker finder du Urtekram, der er kendt for økologi, miljøvenlighed og sundhed. Kvaliteten hos det danske mærke er helt i top, og du perfekt til dig som brænder for bæredygtighed, dyrevelfærd og sundhed. Prøv deres hirseflager på din mysli eller den lækre couscous i en kold salat. 

Køb mel og korn trygt hos Med24.dk

Har du spørgsmål vedrørende køb af mel, korn og bagning i det hele taget? Vores dygtige kostvejleder Rikke sidder klar til at hjælpe dig, så du kan handle trygt hos Med24.dk.

Med24 - gå til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.