Sushi Miso Tofu Diverse Tamari og Soya

Japanske madvarer

54 Produkt(er)

Hos Med24.dk tilbyder vi et stort udvalg af billige japanske madvarer af høj kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af japanske specialiteter så som tofu, Miso, tang osv. Det japanske køkken har gjort et stort indtog på det danske marked, hvilket er tydeligt at se - sushi restauranter dukker op alle vegne. Det er en yderst lækker spise fra Japan, hvor kun de friskeste råvarer er inkluderet. 

Er du stor fan af sushi? Så kan du købe størstedelen af det udstyr og ingredienser, som er nødvendige hos Med24.dk. Du finder både sushimåtter, økologisk short grain sushi rice, tangplader, sushi ginger (ingefær) og sushi soya sauce.
Det japanske køkken er også kendt for sin store brug af tofu. Hvis du er veganer/vegetar, eller bare har lyst til at skære ned på kød, så er tofu et populært alternativ fremstillet af sojabønner. Tofu er glutenfrit, indeholder næsten ingen fedt og er kolesterolfattig.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.