Easis Bar

Med en Easis bar er det nemt at stille den lille sult, som tit kommer snigende hen på eftermiddagen. Easis barerne er uden tilsat sukker men med et naturligt indhold af sukker. De findes i en masse forskellige smagsvarianter - herunder bl.a. chokolade, dadler og marcipan.
Læs mere om Easis barerne her.

Bar uden tilsat sukker

Barerne er fantastiske at have med på farten og smager super godt samtidig med de stiller den lille sult.
Barerne fås i forskellige smagsvarianter, og de er alle uden tilsat sukker, men med et naturlig indhold af sukker. Barerne indeholder kun mellem 114 og 126 kcal pr. bar.

Prøv en af de lækre smagsvarianter

Easis Free Crunchbar er en skøn kombination af chokoladesmag, sprøde pops og lækker sauce med karamelsmag.

Easis Free Softbar med Peanuts har en lækker blød bund, med karamel i midten og peanuts på toppen. Derudover er baren overtrukket med et lag lækker mælkechokolade. Baren indeholder kun 112 kalorier.

Easis Free Lækkerbar er en skøn kombination af chokoladesmag og knas.

Marcipanbrød  består af lækker marcipan, overtrukket med en god mørk chokolade som indeholder minimum 60% kakaotørstof. Marcipanbrødet er uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker, og indeholder kun 132 kalorier.

Hos Med24 kan du altid finde produkter fra Easis til en god pris. Du kan derudover altid opnå fri fragt ved køb for 200 kr. Vi pakker, sender og leverer alle ugens 7 dage.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.