Easis Mysli

Hvorfor skal jeg købe müsli fra Easis?

En sund og nærende morgenmad er vigtigt, for at give dig og din krop den bedste start på dagen. Desværre indeholder mange morgenmads produkter rigtig meget sukker. Det er her morgenmads produkterne fra Easis kan være behjælpelige, de indeholder nemlig ikke noget tilsat sukker.
En god morgenmad skal være fyldt med kostfibre og fuldkorn. Derfor er morgenmads produkterne fra Easis gode, da de har et højt indhold af fiber og fuldkorn.
Der er noget for enhver smag, og dette giver mulighed for at variere fra dag til dag, uden at skulle bekymre sig om tilsat sukker.

Morgenmadsprodukter fra Easis

Der findes mange forskellige produkter fra Easis, som er med til at give dig en god start på dagen. Easis morgenmadsprodukter har et højt indhold af fibre og fuldkorn, og et lavt indhold af sukker.

•    Easis Choko Crunch er knasende sprød, og har en dejlig smag af chokolade. Spis den sammen med din havregryn, eller som mellemmåltid med mælk eller som topping på din yoghurt. Choko Crunch kan ligeledes bruges i forskellige desserter, såsom trifli og æblekage.
•    Easis Müsli indeholder masser af kostfibre og fuldkorn. Der er hele 85% fuldkorn og 14% kostfibre i Müsli fra Easis. Müsli er perfekt om morgenen, gerne med yoghurt, men den er også god hvis du har brug for et mellemmåltid efter skole, sport eller arbejde.
•    Classic Crunch har en dejlig smag og er fyldt med fuldkorn.
•    Rugbrøds Crunch er ristet sprødt rugbrød og ristede havreflager. Rugbrøds Crunch indeholder hele 68% fuldkorn.
•    Granola med hindbær og boghvede har et højt fiberindhold. Nyd den med mælk, eller som topping på müsli sammen med frisk frugt eller bær.
•    Granola med Chia, rødbede og gulerod har et højt fiberindhold.

Hos Med24 finder du et bredt udvalg på produkter fra Easis. Vi har altid gode tilbud, og du kan altid opnå fri fragt.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?