Barebells

22 Produkt(er)

Barebells er proteinholdige snacks

Hvad er Barebells?

Barebells er et svensk mærke, der blev lanceret i 2016. Det er sidenhen blevet et kæmpe hit blandt mange fitnessudøvere, men er også foretrukket blandt dem, der ønsker en proteinholdig men samtidig lige så velsmagende alternativ til deres snacks.

Brandet producerer både fantastiske protein barrer samt ekstraordinære protein milkshakes. Produkterne relancerer alle de gamle amerikanske klassikere – til og med i en forbedret og fuldkommen uimodståelig udgave! 

Går du op i kalorieindholdet? Så frygt derfor ikke, for indholdet af fedt og sukkerarter er lavt. Du kan tjekke det præcise antal af kalorier under de enkelte produkter.  

Barebells milkshake

Er du træt af proteinpulver efter træning? Eller er du blot på udkig efter en velsmagende og super delikat milkshake? Så bør du helt klart begive dig ud i Barebells Milkshakes! Disse er helt uden tilsat sukker, laktosefri og så har de et indhold af 24 g protein.

Barebells proteinbar

Barebells protein bars har en fantastisk konsistens og smager guddommeligt. Barerne kan bestemt anbefales til dig, der ønsker at sætte tænderne i en proteinholdig snack.

De indeholder ca. 20 g protein, er uden tilsat sukker og er de eneste laktose fri proteinbarrer på markedet!

Proteinbarrerne fra Barebells findes i mange fantastiske varianter.

Køb Barebells hos Med24.dk til gode tilbud!

Barebells proteinrige snacks er en lækker treat for alle. Spørgsmålet er nu blot – hvad craver du i dag?

Vi tilbyder en bred vifte af Barebells proteinrige alternativer, der aldrig går på kompromis med smagen. Du kan få disse til skarpe priser og gode tilbud hos Med24.dk. Vi tilbyder dig desuden muligheden for dag til dag levering samt fri fragt! 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.