Barebells


Barebells – “Guilt-free” og proteinholdige snacks

Med tænder, der løber i vand og et lavt energiniveau er det ikke altid lige nemt at holde fingrene fra en kaloriefyldt bid chokolade – også selvom nytårsforsættet om færre kalorier banker på døren. Det bliver derfor med skyldige skridt, at bevæger du dig videre mod slikskabet.

Du tænker nok, at der ikke findes nogen nem løsning på dine cravings, MEN inden du tager det næste skridt og sætter tænderne i den bid chokolade, så skal du blot vide – at det gør der! Til dig, der tæller kalorier, dig der går op i proteinholdige måltider og helst vil undgå de “guilty pleasures”, er Barebells milkshakes eller protein bars nemlig en helt fænomenal og super lækker løsning!  

Hvad er Barebells?

Barebells er et svensk mærke, der blev lanceret i 2016. Det er sidenhen blevet et kæmpe hit blandt mange fitnessudøvere, men er også foretrukket blandt dem, der ønsker et sundere, men samtidig lige så velsmagende alternativ til deres snacks.

Brandet producerer både fantastiske protein barrer samt ekstraordinære protein milkshakes. Produkterne relancerer alle de gamle amerikanske klassikere – til og med i en forbedret og fuldkommen uimodståelig udgave! Men produkterne kan ikke blot prale med en lækker konsistens og smag, men derimod også et helt guilt-free indhold.

Går du op i kalorieindholdet? Så frygt derfor ikke, for indholdet af fedt og sukkerarter er lavt, og de nyttige proteiner og kostfibre skinner flot igennem! Du kan tjekke det præcise antal af kalorier under de enkelte produkter.  

Barebells milkshake

Er du træt af proteinpulver efter træning? Eller er du blot på udkig efter en velsmagende og super delikat milkshake? Så bør du helt klart begive dig ud i Barebells Milkshakes! Disse er helt uden tilsat sukker, laktosefri og så er de fyldt med hele 24g protein!

Blandt vores udvalg af Barebells milkshake finder du: 

 • Milkshake med Vanilje
 • Milkshake med Chokolade
 • Milkshake med Jordbær
 • Milkshake med Banan
 • Milkshake med Fudge
 • Milkshake med Peach Passion

Barebells proteinbar

Barebells protein bars har en fantastisk konsistens, smager guddommeligt og er fyldt med de helt rigtige og gode næringsrige ingredienser. Barerne kan bestemt anbefales til dig, der ønsker at sætte tænderne i en proteinholdig snack.

De indeholder hele 20g protein, er uden tilsat sukker samt løber de med titlen som de eneste laktose fri proteinbarrer på markedet!

Proteinbarrerne fra Barebells findes i mange fantastiske varianter – heriblandt:  

 • Barebells Salty Peanut
 • Barebells Coconut & Chocolate
 • Barebells Caramell & Cashew
 • Barebells Cookies & Cream
 • Barebells White Chocolate Almond
 • Barebells Hazelnut Nougat

Køb Barebells hos Med24.dk til gode tilbud!

Barebells proteinrige snacks er en lækker treat for alle, der ønsker at tilfredsstille deres trang uden at påføre sig skyldfølelse. Spørgsmålet er nu blot – hvad craver du i dag?

Vi tilbyder en bred vifte af Barebells proteinrige alternativer, der aldrig går på kompromis med sundhed eller smagen. Du kan få disse til skarpe priser og gode tilbud hos Med24.dk. Vi tilbyder dig desuden muligheden for dag til dag levering samt fri fragt! 

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?