Hyaluronsyre – Anti-age der virker!


Når vores hyaluron- og kollagenniveau falder i huden i takt med at alderen stiger, vil der opstå tørhed, fine linjer, rynker samt pigmentforandringer flere steder på kroppen. Det skyldes blandt andet, at hyluronsyre er hudens helt eget anti-age stof.


Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er proteinstoffer eller såkaldte polysakkarider, der findes naturligt i vævet i vores krop, hvor det er i stand til at binde fugt. I løbet af alderen vil mængden af stoffet aftage. Man anslår hertil, at et voksent menneske har 1/20 hyaluronsyre i forhold til et spædbarn.

Et gram hyaluronsyre er endda nok til at binde hele 1 liter vand! Det er derfor ikke besynderligt, at stoffet er en helt unik anti-age booster til huden. Når hylaronsyre-niveauet mindskes vil bindevævet derpå også miste fugt og volumen. Ligeledes vil det støttende væv kunne falde sammen, således rynker og fine linjer opstår.  

Hvor anvendes hyaluronsyre?
Hyaluronsyre er kendt i fillers til hud og læber, hvor det fungerer som et naturligt stof, der både vil nedbryde sig selv over tid og ikke volde skade i kroppen. I vores sortiment finder du syren i det anmelderroste Fillerina. Derudover er det særlig anvendt i tilskud, cremer, olier samt serum.  


Mangel på hyaluronsyre

Når vores hud lider mangel på hyaluronsyre afspejles det både i form af rynker, mangel på glød og en tør og slap hudstruktur. Ønsker man at genvinde hudens elasticitet og fugt kan man med fordel anvende hudplejeprodukter med hyaluron, der både hjælper huden med at optage fugt og holde på den.

Det er som altid vigtigere at forebygge fremfor at genopbygge. Man bør derfor også påbegynde sin anti-age hudpleje allerede i de unge år omkring 25-års alderen.

Hyaluronsyre er dog ikke den eneste synder i forbindelse med fremkomsten af rynker. Hudens indhold af kollagen er ligeledes med til at forårsage, at vores ungdommelige og strålende udseende i løbet af årene kan komme til at høre fortiden til. Du kan med stor fordel læse vores artikel om kollagen her


Dokumenteret effekt

Hyalronsyre i cremer og serums kan give dig de synlige resultater, du ønsker som følge af aldringstegn. Det nære huden intensivt – helt i de nedre hudlag, hvor kollagen ligeledes bliver dannet. 

Flere vil sågar kalde stoffet for hudens beskyttende ramme, idet det er en den vigtigste medspiller, når det gælder vores bevaring af hudens vitalitetsfundament, som er intet mindre end H2O.

Når hyaluronsyren først påbegynder sin proces med cellerne, er det derfor muligt at opleve en markant ændring i hudens fugtniveau, struktur og elasticitet. Ifølge videnskabelige studier findes der følgende fordele ved hyaluronsyre: 

  • Øget fugtoptagelse i huden
  • Øget kollagenproduktion
  • Effektivt mod frie radikaler
  • Beskytter led og nerver
  • Antibakterielle samt anti-inflammatoriske egenskaber
  • Helende virkning på sår og rifter
  • Effektiv til at styrke huden – blandt andet efter solskader

Creme med hyaluronsyre

Hyaluronsyre creme eller en hyaluronsyre maske kan være et bærende element i den anti-age hudpleje. Det er kroppens helt eget, virkningsfulde og øjeblikkelige fugtighedscreme, og det fungerer mere end godt til både at “genopfylde” hudens egne fugtdepoter samt bevare vitaliteten over længere tid.

Hyaluronsyre kan afhjælpe alt fra rødme, tørhed, akne, rynker og manglede glød. Kombinerer man de unikke cremer bestående af syren med et serum bestående af aktive ingredienser, er det muligt ikke blot at forebygge aldringstegn, men også karsprængninger! Syren er nemlig i stand til at transportere ingredienserne ind i hudens dybere lag.

Blandt de største mærker som Vichy, Madara, Eucerin og Urtekram kan du finde lækre cremer og masker med hyaluron.  


Hyaluronsyre serum

Serum består af en lipidopløselig base, hvilket gør, at de aktive ingredienser tillades at trænge helt ind i hudens epidermis fremfor, at det ligger sig på det yderste lag, som det ses hos størstedelen af alle fugtighedscremer. Ved brug af serum indeholdende hyaluron kan du derfor hurtigt og enkelt bidrage til en ung og sund hud fuld af glød og elasticitet.

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af serum. Vi tilbyder blandt andet Ecooking fugtserum, der kan anvendes af alle hudtyper og aldre. Dens indhold af hyaluronsyre både binder fugten og sætter gang i kollagenproduktionen.

Evovle Hyaluronic Serum bidrager desuden også med et højt indhold af den eksklusive syre. Med blot få påføringer af det naturlige og lækre indhold kan du nære, fugte og beskytte din hud mod alt fra tørhed til aldringstegn.  


Kosttilskud med hyaluronsyre

Man kan nemt opnå fordelene af det virkningsfulde stof uden at skulle påføre det flere gange dagligt på huden. Med hyaluronsyre tabletter kan du nemlig hurtigt give din krop den naturlige næring indefra og helt ud i kroppens higende celler.

New Nordic tilbyder blandt andet det helt fantastiske Skin Care Hyaluron Shot, der er udviklet med en naturlig smag af havtorn, som du nemt kan inddrage i din morgenrutine. Den indeholder både en stærk koncentration af hyaluronsyre samt bidrager den til dannelsen af kollagen.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.