Fillerina

Fillerina - Filler

Fillerina filler-kur giver fugt, fylde og en frisk og fast hud. Hudplejeprodukterne fra Fillerina booster huden, mindsker aldringstegn ved at reducere fine linjer og rynker, og giver øget fylde til læber og kindben.

Du kan læse mere om Fillerina her

Fillerina - Den første dermo-kosmetiske filler. Helt uden nål!

Fillerina filler-kur giver fugt, fylde og en frisk og fast hud. Hudplejeprodukterne fra Fillerina booster huden, mindsker aldringstegn ved at reducere fine linjer og rynker, og giver øget fylde til læber og kindben.

Fillerina består af en 14-dages filler-kur til hjemmebrug og en hudplejeserie, der består af Fillerina Day Cream, Night Creamog Eye & Lip Cream, der plejer og hjælper med at optimere og vedligeholde resultatet af Fillerina filler-kur.
Fillerina filler-kur påføres med en applikator og skal virke på huden 10 minutter 1 x dagligt (morgen eller aften).

Fillerina hudplejeserie indeholder ikke parabener eller kunstige farvestoffer.


Fillerina grad 1, 2 & 3

Fillerina hudplejeprodukterne findes i 3 forskellige grader. Du kan læse mere om hvilken grad du skal bruge her:

Fillerina grad 1:

Grad 1 er til den yngre hud, der primært har brug for ekstra fugt og eventuel ekstra fylde på læber og kindben.

Fillerina grad 2:

Grad 2 er til hud med begyndende linjer og rynker, der ønskes reduceret. Grad 2 fugter, booster huden og giver ligeledes fylde til læber og kindben.

Fillerina grad 3:

Grad 3 er til den modne hud, hvor linjer og rynker ønskes reduceret. Grad 3 fugter, booster huden og giver ligeledes fylde til læber og kindben.


Aktive ingredienser:

Fillerina hudplejeprodukter indeholder 6 aktive hyaluronsyrer med forskellige størrelser molekyler. Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud, men kroppens produktion af hyaluronsyre falder naturligt med alderen. Derfor er det vigtigt at tilføre hyaluronsyre, hvis man vil bevare en fugtet, elastisk og spændstig hud, og reducere fine linjer og rynker.

Alle 3 grader af Fillerina filler-kur indeholder 6 forskellige hyaluronsyrer med forskellig molekylestørrelser og vægt. Grad 1 indeholde flest hyaluronsyrer med store molekyler, der primært virker i hudens øverste lag, hvor de binder fugt. Grad 2 og især grad 3 indeholder større koncentrationer af hyaluronsyrer med mindre molekylestørrelse og vægt, der trænger længere ned i huden og dermed fylder huden ud indefra.

Fillerina filler-kur består også af en plejende og nærende Nourishing Film (Serum), der sikrer plejer og nærer huden skånsomt.
Fillerinas cremeserie indeholder også hyaluronsyrer, men i mindre mængde end Fillerina filler-kur. Cremerne indeholder forskellige plejende og fugtgivende olier uden af fedte.


Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.