Eucerin Hyaluron Filler intensive mask - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Hyaluron-Filler
Varenummer: 39749

Eucerin Hyaluron Filler intensive mask blødgøre og reducere fine linjer

Eucerin Hyaluron Filler intensive mask er en anti-age maske, som fugtmætter og reducerer fine linjer. Masken indeholder både høj- og lavmolekylær Hyaluronic Acid, hvilket gør, at masken virker både i de yderste lag i huden, men også i de dybere. Når de højmolekylær Hyaluronic Acid arbejder i de yderste lag, reducerer den fine linjer og forbedrer hydreringen. De lavmolekylær Hyaluronic Acid er 40 gange mindre end de højmolekylær, og kan derfor trænge længere ind i huden og arbejde dybere med rynker. 

Selve masken er lavet af biologisk nedbrydelig materiale, biocellulose.

Egenskaber

  • Reducere fine linjer
  • Efterlader huden hydreret
  • Gør huden synlig friskere

Aktive ingredienser

En af Hyaluronsyres nøglefunktioner er at bevare fugt og har også evnen til at binde mellem 1000 og 10.000 gange sin egen vægt i vand (dvs. et gram binder mellem en og ti liter). Når vi ældes begynder huden naturligt at tømme cellerne for hyaluronsyre, og derfor dannes rynker og linjer.

Anvendelse

Rens dit ansigt og tør efter med et rent håndklæde. Åben nu produktet og fold masken ud. På begge sider af masken sidder der et blåt stykke papir, som beskytter den. Fjern nu det ene blå stykke, og frigør herefter masken fra det sidste blå stykke. Sæt masken på ansigtet og lad den sidde i 5 min. Fjern masken og massere overskydende produkt ind i din hud. Kan bruges én gang. 

Eucerin Hyaluron Filler

Når huden ældes falder mængden af det naturlige stof, hyaluronsyre. Som et resultat heraf dannes fine linjer og dybere rynker. Alle produkter i serien Eucerin Hyaluron-Filler indeholder en kombination af høj- og lav molekylær hyaluronsyre samt glycine saponin, der stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre.
Hvis dit primære fokus i hudpleje er linjer og rynker, så brug Eucerin Hyaluron-Filler-serien.

Indhold

1 stk.

Aqua Glycerin Pentylene Glycol Sodium Hyaluronate Xanthan Gum Polysorbate 20 Tetrasodium Glutamate Diacetate Citric Acid Sodium Hydroxide Phenoxyethanol Parfum

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.