Naturlig hudpleje

Plej hår, hud og krop med naturlige ingredienser! Vil du gerne passe på dig selv og leve et så naturligt liv som muligt, er naturlig hudpleje perfekt til dig!  

Hudpleje til din hudtype | Hudpleje til mænd | Vegansk hudpleje | Kropspleje | Solpleje & selvbruner | Favoritbrands 

Naturlig hudpleje – det naturlige valg

I de senere år er der kommet øget fokus på naturlig og økologisk hudpleje. Du er måske en af dem, som er begyndt at kigge lidt nærmere på ingredienslisterne og vælge mange produkter fra på grund af kemien. Den kemi, du finder i hudplejeprodukter i Danmark, er dog ikke farlige for dig eller din hud. Derfor kan du stadig foretrække din hudpleje uden for meget kemi. Her er naturlig hudpleje et godt alternativ, hvor du med naturlige ingredienser kan give din hud målrettet og effektiv pleje.  

Økologisk hudpleje

Lever du et liv med så meget økologi som muligt? Lad også denne livsstil skinne igennem i din hudpleje. Du kan nemlig finde mange former for creme, shampoo og andre hudplejeprodukter, der er økologiske. Du kan holde øje med certificeringer som EcoCert, der sikrer dig certificerede økologiske produkter. Alternativt kan du nørde dig igennem ingredienslisten på de naturlige hudplejeprodukter.  


Målrettet & naturlig pleje til din hudtype

Langt de fleste har større eller mindre udfordringer med deres hud. Det kan være, at din hud er fedtet og skinnende, rød og stram eller at de små bumser på hagen ikke er til at få bugt med. Nogle oplever mange pigmentfejl eller pigmentforandringer, andre får tørre plamager i ansigtet og på kroppen. Uanset hvilke problemer, du ønsker at løse, kræver det en målrettet indsats med de rette produkter og ingredienser. 

Særligt i ansigtet oplever mange problemer med deres hud, som kræver en særlig ansigtspleje. Det kan være en jungle at finde ud af, hvilken serum der er bedst, om en maske eller peeling er for hård ved din hud eller om din dag- og natcreme faktisk passer til dig. For at lave din egen, målrettede hudplejerutine, skal du finde ud af, hvilken hudtype du har. Forskellige hudtyper kræver nemlig forskellige plejeprodukter. 

De seks hudtyper er: 

 • Normal hud
 • Kombineret hud
 • Fedtet/uren hud
 • Tør hud
 • Fedtfattig hud
 • Sart hud

Hver eneste hudtype har deres egne udfordringer, men der er heldigvis også hjælp at hente fra de rette plejeprodukter. Er du i tvivl om din hudtype? Du kan finde vores hudtype test samt gode råd om optimal pleje af din hudtype i vores store hudtype guide! 


Naturlig hudpleje til mænd

Traditionelt set er hudpleje oftest skabt til kvinder, der har tendens til at gå mere op i og passe bedre på deres hud. Dette betyder dog ikke, at mænd ikke har lige så meget brug for og gavn af en fornuftig hudplejerutine. Mænd kan nemlig opleve præcis de samme udfordringer med deres hud som kvinder kan. Duft og design være afgørende for, om du som mand har lyst til at købe et hudplejeprodukt. Mænd har generelt mere fedtet hud med større porrer end kvinder, så en hudpleje rutine rettet mod denne type er et godt sted at starte. 

Meraki er et dansk og naturligt hudplejemærke, der har skabt produkter specielt til mænd. Dette gælder blandt andet Meraki Face & Body Lotion og Meraki Hair & Body Wash, der både er smukke og effektive. 

Eccoking er med sit smukke og nedtonede design unisex i sit udtryk. Det danske brand har dog også skabt bl.a. ansigtspleje til mænd i form af deres lette ansigtscreme. Du kan se alle Ecookings produkter specielt til mænd her


Vegansk hudpleje

Lever du vegansk eller med så animalske produkter som muligt? Brænder du for dyrevelfærd og arbejder du for at minimere din egen belastning af miljøet? Så du kan tilføje hudpleje til områder af dit liv, hvor du lever vegansk. Vegansk hudpleje er 100% fri for animalske ingredienser, og du kan med god samvittighed pleje både hud, krop og hår med de mange lækre produkter. 

Ingrediensliste - hold øje med animalske produkter

Selvom mange af vores mest populære brands har en lang række veganske produkter, er der dog også mange, som har enkelte produkter med animalsk indhold. Her er der ofte tale om bivoks eller kollagen. Tjek derfor ingredienslisten grundigt og se efter certificeringerne Vegan Friendly og Vegan reg. trademark. Så er du sikret produkter fra producenter, som sætter dyrevelfærd og naturlighed højt! 

Veganske favoritter

Blandt de mange brands med veganske produkter, er der særligt nogle brands, som mange af vores kunder er glade for. 

Mellisa

Det danske og økologiske brand Mellisa producerer fantastiske hudplejeprodukter baseret på planter og naturlige råvarer. Naturlige og rene produkter er en del af brandets DNA, og du finder hudpleje i alle afskygninger. Mellisas sortiment indeholder både almindelig hud- og kropspleje, svanemærkede hårprodukter, anti-age cremer, babyprodukter og hudplejeprodukter mod lidelser som eksem, psoriasis og helvedesild.  

Bruger du produkter for Mellisa, undgår du desuden altid: 

 • Parabener
 • Syntetiske farvestoffer
 • Syntetisk parfume
 • Kemikalier
 • Hormonforstyrrende stoffer
 • 26 allergifremkaldende duftstoffer
 • Petrokemiske olier (såsom paraffin og silikoneolie)

Weleda

Brandet startede som et apotekerlaboratorium i 1921 og har siden fået vokseværk. I dag er Weleda nemlig en af verdens førende producenter af holistisk naturkosmetisk og lægemidler til antroposofisk terapi. Alle produkter lavet på 100% naturlige ingredienser, og du er sikker på effektive kvalitetsprodukter, når du bruger hudpleje fra Weleda. 

Den innovative tilgang til hudpleje har sørget for, at Weleda har 0% syntetisk indhold og er økologisk certificeret af NATRUE. Du er fri for syntetiske farvestoffer/dufte og “naturidentiske” konserveringsmidler. Sortimentet rummer lækre bodylotions, naturlige mundpleje, effektiv ansigtspleje og skånsomme cremer, olier m.m. til børn og babyer.  

Dr. Organic

Med økologiske og naturlige ingredienser opnår du med Dr. Organics hudpleje optimalt velvære og god samvittighed. De aktive ingredienser og høje testkrav sikrer, at du kun finder de bedste og mest effektive hudplejeprodukter hos brandet. Blandt de hyppigste anvendte ingredienser er Aloe Vera og Tea Tree Oil, der har været brugt gennem århundreder i jagten på en smuk hud. Naturen tjener som stor inspirationskilde for Dr. Organic, når de bruger både ny og gammel viden om planterigets mange egenskaber i skabelsen af deres produkter. 

Er du veganer eller undgår du blot animalske produkter, bør du være opmærksom på serien Dr. Organic Manuka Honey, der indeholder honning fra newzealandske bier. Serien er baseret på den nærende manuka honning, der er fyldt med antioxidanter og antibakterielle stoffer. Nogle veganere ønsker dog ikke at bruge honning, og i så fald bør du udforske resten af Dr. Organics fantastiske og veganske hudplejeprodukter. 


Pas på din hud – naturlig pleje af hele kroppen

Du er måske en af dem, som forkæler huden i dit ansigt med diverse masker, cremer og serummer og glemmer huden på resten af din krop. Din naturlige skønhedspleje stopper nemlig ikke ved halsen, men bør forsætte til resten af kroppen. I kategorien Kropspleje & Hygiejne finder du masser af lækre, naturlige produkter. 

Sortimentet tæller blandt andet en stribe bodylotions, der med virksomme og effektive ingredienser fugter og plejer hele din krop. Du finder også lækre olier til mange formål. Ecookings Multi Oil kan anvendes til både hår, negle, fjernelse af make up, massageolie, i fodbad og i madlavning. Du kan også udforske udvalget af naturlige kropssæber med æteriske olier, så du kan dufte dejligt uden kemisk fremstillet parfume. 

Du kan også pleje hænder og fødder med de mange, naturlige produkter fra kategorien Hånd- & fodpleje. Her er der både smukke håndsæber, lækre håndcreme og fodcreme samt badesalt til et hjemmelavet fodbad.  


Solpleje & selvbruner

Mange undervurderer stadig den danske sol og de skader, som mange års solbadning kan medføre i hud og celler. Det er er nemlig vigtigt at passe på din hud året rundt, og flere er begyndt at bruge ansigtssolcreme selv udenfor solbadningssæsonen. I Solpleje kan du finde naturlig og effektiv solbeskyttelse med høj SPF fra mærker som Nuxe, Ecooking, Ahava og Decléor. Solcreme behøver ikke efterlade din hud hvid og skinnende, og hos Med24.dk både plejer og beskytter de lækre solprodukter din hud med naturlige ingredienser. 

Vil du undgå solbadning men stadig få en smuk kulør? Med en naturlig selvbruner kan du give din hud glød, liv og varme nemt og sikkert året rundt. Brug eventuelt en handske ved påføringen, så du slipper for orange hænder eller uheldige linjer på kroppen. Du kan også blande et par dråber selvbruner i din fortrukne, naturlige dagcreme og langsomt opbygge en sommerlig farve. 


Kundernes favoritbrands

Særligt nogle brands er vores kunder vilde med og dette er med god grund! Du kan blive inspireret til dit næste køb eller måske opdage dit nye yndlingsbrand nedenfor. 

Rønsbøl Skin Care – simpel, dansk hudpleje

Med et ønske om at eliminere behovet for mange forskellige hudplejeprodukter og i stedet have en simpel hudplejerutine skabte Trine Rønsbøl sin eksklusive og naturlige serie af hudplejeprodukter til kvinde, børn og mænd. Rønsbøl Skin Cares produkter er uden parabener, parfume og farvestoffer.  

Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, der passer til lige netop din krops behov. Designet er desuden ensartet og smukt, så du kan sagtens lade din deodorant, dagcreme eller bodylotion fra Rønsbøl stå fremme. 

Ecooking - dansk kvalitetshudpleje

Siden 2015 har Ecooking skabt hudpleje udelukkende baseret på de bedste, økologiske og naturlige ingredienser. Den dansk udviklede og producerede hudplejeserie er skabt med henblik på at levere synlige resultater og passe på miljøet. Naturen er vigtig for Ecooking, og derfor anvendes der udelukkende 100% rene, økologiske og naturlige olier.  

Nuxe - luksus og velvære fra Frankrig

Det franske brand har i mere end 30 år arbejdet for at skabe luksuriøs, naturlig hudpleje med masser skænne ingredienser. Bæredygtighed er en mærkesag for Nuxe, som hele tiden stræber efter at inkludere flere naturlige ingredienser i deres hudpleje. Du finder ingen parabener, mineralske olier, mikroplast eller animalske produkter (med undtagelsen af Rêve de Miel-serien) i produkter fra Nuxe. 

REN Clean Skincare

Den innovative og højteknologiske hudpleje fra REN Clean Skincare er fremstillet ved brug af nye teknologiske formler, hvor syntetisk parfume, syntetiske farver, mineralske olier, parabener, petrokemikalier, kunstige skummemidler og animalske ingredienser er udeladt. Brandet har inddelt sin hudpleje i 13 forskellige serier, der hver især er tilpasset en hudtype eller alder. 

Du finder derfor hudpleje til aldrende og moden hud. Anti-age-serierne kan være forebyggende eller behandlende, og du finder bl.a. ansigtscremer til kvinder over 50. Bestsellerserien til sensitiv hud, REN Evercalm, er blandt kundernes favoritter. Den komplette hudplejeserie hjælper mod sensitivitet og rødme ved hjælp af bl.a. kraftfulde antioxidanter.

Dr. Hauschka

Naturkosmetik samt naturlighed hudpleje er blevet in og med Dr. Hauschka kan du finde hudpleje, der understøtter huden egne kræfter til at regenere sig selv. De fantastiske hudplejeprodukter består af vitaminer, mineraler, urter, planter og næringsstoffer fra bestemte olier. Prøv den fantastiske Dr. Hauschka Rose Day Cream - også kendt som rosencreme, der er en sand klassiker.  

pil til toppen

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?