Dr. Warming Critical care - 150 ml

Dr. Warming Critical care - 150 ml
Se alle produkter fra Dr. Warming
Varenummer: 40605

Dr. Warming Critical Care er en blødgørende og fugtighedsbevarende creme, som er særligt velegner sig til behandling af tørhed i intimområdet

Dr. Warming Critical Care er en fedtcreme specielt udviklet til intimbrug. Det høje fedtindhold på 92% er særligt velegnet til behandling af gener som tørhed omkring de ydre, kvindelige kønsorganer, fordi det medvirker til opretholdelsen af fugtigheden i området. Cremen smelter umiddelbart efter påsmøring af tempereret hud, og er derfor både behagelig at anvende samt let at fordele.

Produktet indeholder hverken parabener, parfume eller farvestoffer og bærer desuden Astma-Allergi Danmarks blå krans, som sikrer dig et produkt med minimal risiko for allergi og hud irritation.

Anvendelse

Ved tørhed eller lignende gener masséres cremen ind i vulvaområdet for hurtig og effektiv lindring. Anvendes efter behov.

Indhold: 150 ml.

Ingredienser:
Paraffinum Liquidum (mineralsk olie), Cera Alba (hvidt bivoks), Cetyl Palmitate (naturlig blødgører), Vand.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Astma og Allergi

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?