Vichy Gaveæsker

Gaveæsker fra Vichy

Det kan være svært at finde den rette gave blandt et kæmpe udvalg af personlig pleje og cremer. Vichy her herfor skabt en sund og fantastisk kombination af deres luksuriøse og naturlige hudplejeprodukter, således du nemt kan få fingrene i den vellykkede gave til hende eller ham, du ønsker at forkæle.  

Gaveæske til mænd

Vichy Homme Hydra Mag C gaveæsken indeholder produkter fra Vichy Homme, der er en hudplejeserie, som er specielt tilpasset mænds behov for personlig pleje. Alle produkterne er med til øjeblikkeligt at afhjælpe, styrke og fugte huden gennem alle årets dage, så selv den mest sensitive hudtype kan gøre sig rig på seriens sjældne mineraler. Du kan finde hele Vichy Homme serien her!

Gaveæsken indeholder:
Vichy Homme Hydra Mag C ansigtscreme (50 ml), der både kan anvendes i ansigtet og øjenområdet. Det specielle indhold er med til at bekæmpe de daglige og skadelige påvirkninger huden kan udsættes for, og så fugtgiver cremen i op til 24 timer!  

Vichy Homme Hydra Mag C Showergel (100 ml). Denne showergel renser effektivt kroppen og håret i en vitaminrig, beskyttende og beroligende termalsk kildevand, som er rig på plejende, neutrale og naturlige ingredienser af allerhøjeste kvalitet.  

Gaveæske til kvinder – Vichy Slow Age

Vichy Slow Age er en helt eksklusiv hudplejeserie udviklet til kvinder. Produkternes sjældne og sunde bestanddele medvirker i specielle egenskaber, der kan sænke forekomsten af aldringstegn om natten. Slow Age gaveæske indeholder således Vichy plejeprodukter til den, som ønsker effektiv pleje og forebyggelse af de første aldringstegn. Du kan finde hele Slow Age serien her!

Gaveæsken indeholder:
Vichy Slow Age Rich Dagcreme (50 ml), som giver styrke, maksimal fugt og beskyttelse af huden, således forekomsten af ældningstegn som rynker og pigmentforandringer forebygges og bekæmpes. Dagcremen indeholder endog solbeskyttelse i form af SPF 30 og kan anvendes af alle hudtyper.   

Vichy Slow Age Natcreme og Ansigtsmaske (15 ml). Denne ansigtspleje styrker og støtter hudens naturlige forsvar og barrierefunktion gennem natten og skønhedssøvnen – ligeledes som den booster cellefornyelsen og afvikler synlige linjer og pigmentering.  

Gaveæske til kvinder – Vichy Aqualia Thermal

Vichy Aqualia gaveæsken indeholder pleje fra den fantastiske Vichy Aqualia Thermal serie, der tilfører fugt og blødgør huden på allerhøjeste niveau. Serien indeholder nemlig en høj koncentration af Vichy termalsk kildevand, som med dets mange sjældne mineraler bidrager til en strålende og sund hud.

Gaveæsken indeholder:
Aqualia Thermal Light Dagcreme (50 ml). Denne Vichy creme er henvendt til langvarig fugtgivning af huden, således den holdes frisk og smidig hele dagen lang. De forskellige aktive ingredienser i cremen er den essentielle kur for en smuk, sund og lækker hud.   

Aqualia Thermal Spa Natcreme (15 ml), som er en maksimalt fugtgivende og beroligende natcreme bestående af en gel, der ligeledes kan anvendes som en næringsrig og lindrende ansigtsmaske. Sammen med hyaluronsyre og kildevand er Vichy natcremen med til at sikre styrke, fugt og velvære i op til 24 timer.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.