Vegansk Risotto med champignon og spinat

Skrevet af Rikke Cramer Kostvejleder og Fitnessinstruktør

Risotto til 1 person.


1 dl risottoris
3 dl soyamælk
1/2 grøntsags boullionterning
100 g champignon
En stor håndfuld spinat
1 dl gærflager
Peber
Vegansk Parmesanost


- Kom risene i en gryde med soyamælk og boullionterning. Lad det koge op. (Husk at røre rundt i gryden så det ikke brænder på)
- Kom olie i en gryde og imens det varmes op skylles champignoner og spinat. Champignonerne skæres i skiver.
- Kom champignonerne og spinat i gryden og steg det.
- Når champignonerne og spinat er færdige tages det af varmen.
- Når risene har opsuget væsken, kommes gærflagerne, champignon og spinat i, og det smages til med peber
- Risottoen kan evt toppes med vegansk parmesanost.


Opskrift af: Veganer Caroline Kaasing Bryant.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.