Træning i det fri - 7 sjove ideer til sjov aktivitet

Træning i det fri

Når solen er fremme og vejret er godt, så er der som regel ekstra motivation til at komme ud og være aktiv i det gode vejr.

Der findes mange sjove måder, hvorpå du kan få pulsen op, og være udenfor i det gode vejr. Inddrag familie og venner og vær sammen om at være aktive - det er både sjovt og udfordrende.

Husk altid solcreme når du opholder dig udenfor i det gode vejr. Solens stråler kan være stærke, og give solskader, hvis du ikke er ordentlig beskyttet.


Løb

Ja, løb kan være både kedeligt og hårdt, men vi kommer ikke udenom at løb er en effektiv måde at forbrænde kalorier på. Ved løb udskiller kroppen endorfiner som giver dig energi, lykkefølelse og velvære. Det kan garanteres at jo flere gange man kommer ud og løbe, jo nemmere bliver det.


Cykling

Cykling kan være for stort set alle, det er en motionsform der ikke er ret belastende for kroppen i forhold til fx løb. Ved Cykling forbedre man konditionen og musklerne bliver stærkere.


Rulleskøjter

Det at stå på rulleskøjter er forbundet med noget sjovt. Selvom det er super sjovt så er det samtidig en fantastisk måde at forbrænde kalorier på, og det er rigtig god træning for specielt ben og baller.


Udendørs fitness

Der er rigtig mange steder i Danmark og udlandet, som har lavet offentlige udendørs fitness-legepladser for voksne. Her kan hele kroppen trænes på en sjov og udfordrende måde.


Beachvolley

Er både en sjov og hård sportsgren. Beachvolley giver god kondition, da det er rigtig hårdt at løbe i sandet. Hvis du spiller beachvolley i 1 time, kan du forbrænde ca. 500 kalorier. Der findes beachvolleybaner i mange byer rundt omkring i Danmark.


Sjipning

At hoppe i sjippetov styrker både kredsløb og udholdenhed. Både balance og koordination bliver bedre ved at hoppe i sjippetov. Laver du intervalsjipning og intensiteten generelt er høj, så kan sjipning faktisk sammenlignes med en løbetur.


Hulahop

Er en mild træningsform, der aktiverer hele din rygsølje samt mavemuskulatur(din core). Især rygsøjlen er i bevægelse i små rytmiske cirkler, og derved bliver bevægeligheden bedre.Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.