Træning i det fri - 7 sjove ideer til sjov aktivitet

Træning i det fri

Når solen er fremme og vejret er godt, så er der som regel ekstra motivation til at komme ud og være aktiv i det gode vejr.

Der findes mange sjove måder, hvorpå du kan få pulsen op, og være udenfor i det gode vejr. Inddrag familie og venner og vær sammen om at være aktive - det er både sjovt og udfordrende.


Løb

Ja, løb kan være både kedeligt og hårdt, men vi kommer ikke udenom at løb er en effektiv måde at forbrænde kalorier på. Ved løb udskiller kroppen endorfiner som giver dig en energi, lykkefølelse og velvære. Det kan garanteres at jo flere gange man kommer ud og løbe jo nemmere bliver det.


Cykling

Cykling kan være for stort set alle, det er en motionsform der ikke er ret belastende for kroppen i forhold til fx løb. Ved Cykling forbedre man konditionen og musklerne bliver stærkere.


Rulleskøjter

Det at stå på rulleskøjter er forbundet med noget sjovt. Selvom det er super sjovt så er det samtidig en fantastisk måde at forbrænde kalorier på, og det er rigtig god træning for specielt ben og baller.


Udendørs fitness

Der er rigtig mange steder i Danmark og udlandet lavet offentlig udendørs fitness legepladser for voksne. Her kan hele kroppen trænes på en sjov og udfordrende måde. Du slipper desuden for at bære mundbind, hvilket er påbudt i indendørs fitnesscentre.


Beachvolley

Er både en sjov og hård sportsgren. Beachvolley giver god kondition, det er rigtig hårdt at løbe i sandet. Hvis du spiller beachvolley 1 time kan du forbrænde ca 500 kalorier. Der findes beachvolley baner i mange byer rundt omkring i Danmark.


Sjipning

At hoppe i sjippetov styrker både kredsløb og udholdenhed. Både balance og koordination bliver bedre ved at hoppe i sjippetov. Laver du intervalsjipning og intensiteten generelt er høj, så kan sjipning faktisk sammenlignes med en løbetur.


Hulahop

er en mild træningsform der aktivere hele din rygsølje samt mavemuskulatur. (din core) Især rygsøjlen er i bevægelse i små rytmiske cirkler, og derved bliver bevægeligheden bedre.Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?