Quinoa-Kålsalat
Er du på udkig efter en mættende salat, der smager fantastisk, så er denne salat med quinoa og kål perfekt til dig. Opskriften svarer til 4 portioner. Du kan sagtens spise salaten, som den er, da den er fyldt med mættende elementer - supplér evt. med et lækkert stykke brød. Eller du kan bruge den som tilbehør til kød og fisk. Opskriften er super nemt, så det er bare med at komme i gang!
Ingredienser
• 600 g. kål (rød- og hvidkål)
• 200 g. gulerødder
• 200 g. tomater
• 4 små røde chilier
• 400 g. kogt quinoa
• 4 æg
Ingredienser til karrydressing
• 100 g græsk yoghurt
• ½ dl olivenolie
• 4 spsk. vineddike
• 4 spsk. sennep
• 1 spsk. karry
• ½ Easis Perfect sød
• Salt og peber
Fremgangsmøde
• Kog æggene i 7-9 min. - de skal være hårdkogte
• Kog quinoa
• Striml kål, gulerødder, tomater og chili så fint som muligt
• Vend grøntsager og den kogte quinoa sammen
• Rør alle ingredienserne til dressingen sammen
• Smag til med salt og peber
• Hæld dressingen over salaten
Når salaten er færdig, anretter du den på 4 tallerkner med et æg på toppen.
Tip: Du kan også bruge kikærter eller en anden tilberedt bælgfrugt i salaten.
Opskrift fra: Easis
Vil du læse mere om quinoa? Så finder du her vores artikel om quinoa, hvor du kan blive klogere på alt fra tilberedning af quinoa til lækre opskrifter!