Puori - Kosttilskud på ærlig vis

Skrevet af Thomas Carlsen, Puori
Puori Helena Christensen

Puori, der er en sammentrækning af ordene pure (ren) og origin (oprindelse), blev stiftet i Danmark i 2009 og tilbyder kosttilskud baseret på rene og naturlige ingredienser som en hjælpende hånd til et sundere liv på naturlig vis.

I dag lever flere og flere en travl og hektisk hverdag, hvor det kan være svært at få al den næring og energi, man har brug for gennem kosten alene, hvorfor vi af og til tyr til kosttilskud. Det kan som forbruger være svært, at gennemskue forskelle og kvalitet af de produkter der findes på markedet – ligesom der af og til, desværre, dukker produkter op, der ikke indeholder det der står på labelen.

Puoris produkter er udelukkende baseret på rene, naturlige ingredienser og uden nogen form for skadelig tilsætning. Produkterne er udviklet for at kunne tilbyde lige præcis den hjælpende hånd, som kroppen har brug for – baseret på videnskabelig evidens.

En ærlig forskel

Det hele startede for 10 år siden med et parti fiskeolie, og ambitionen om at skabe gennemsigtige, ærlige og kvalitetsbevidste kosttilskud. Derfor er vores Puori O3 fiskeolie altid blevet testet af IFOS*, men nu er endnu en ambition blevet forløst og vi har sat os for, at teste og bevise renheden og den gode kvalitet af alle vores produkter.

Hos Puori mener vi, at man har krav på at vide, præcis hvad de produkter, man dagligt indtager indeholder. Derfor har vi indgået samarbejde med The Clean Label Project (CLP) og sammen har vi startet initiativet ’The Transparency Project’. Et initiativ der sætter fokus på renhed af produkter og nøjagtige varedeklarationer. CLP er en nonprofitorganisation, der igennem uafhængige og eksterne samarbejdspartnere tester alle produkter for skadelige stoffer, så slutbrugeren har sikkerhed for, at det, der står på etiketten, rent faktisk er det, produktet indeholder. Det nye samarbejde betyder, at alle Puori produkter nu er testet efter CLP’s høje standarder og via The Transparency Project formidles resultatet direkte til forbrugeren, med fuldstændig gennemsigtighed til følge.

Magten tilbage til forbrugeren: Vi har ret til et oplyst valg

“Vi vil vores kunder det allerbedste, og udover at lave naturlige og effektive produkter, så garanterer vi, at alle vores produkter er ansvarligt fremstillet og af højeste kvalitet. Alle initiativer, der gør et produkt og en deklaration mere gennemskuelig, byder vi hjerteligt velkommen. Og vi glæder os over, at CLP’s anstrengelser gør det lettere for forbrugeren at navigere i det store udvalg af produkter, der findes på markedet.” – Oliver Amdrup, stifter og CEO i Puori.

Helena Christensen x Puori

Model, fotograf, iværksætter og miljø- og sundhedsaktivist Helena Christensen kan nu tilføje titlen som ambassadør for Puori til sit imponerende CV. Hos Puori er vi stolte af, at hun har valgt at udbrede kendskabet til netop vores produkter, kosttilskud der er lavet ud fra de højeste krav til naturlighed, gennemsigtighed og kvalitet.

“Puoris mål om at skabe produkter, der ikke bare er af højeste kvalitet men som også sætter forbrugerens sikkerhed og produkternes gennemskuelighed højt, appellerer meget til mig. Som en sund, fysisk aktiv person, der vælger mine kosttilskud med stor omhu, ved jeg, hvor svært det kan være at finde rundt i den jungle af nye produkter, der findes på markedet.” – Helena Christensen, brand ambassadør i Puori.

Ligesom os mener Helena Christensen, at der ikke findes nogen mirakelkur, når det kommer til et godt helbred, men at et oplyst valg er den bedste forudsætning for et afbalanceret aktivt liv, med fysisk velvære.

“Når et uafhængigt tredjepartslaboratorium tester alle Puoris produkter, betyder det, at man kan være sikker på, at det, der står på pakken, hvad enten det er proteinpulver eller andre tilskud, er, hvad det giver sig ud for at være; nemlig rent, 100 procent naturligt og af høj kvalitet. Det giver mig den sikkerhed, jeg som forbruger har brug for, og jeg glæder mig virkelig meget til at følge Puori på deres rejse for fortsat at skabe et fantastisk produkt og samtidig presse på for, at hele industrien kun anvender beviseligt rene og naturlige ingredienser.” – Helena Christensen, brand ambassadør i Puori.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.