Puori - kosttilskud på ærlig vis

Skrevet af

Puori, der er en sammentrækning af ordene pure (ren) og origin (oprindelse), blev stiftet i Danmark i 2009 og tilbyder kosttilskud baseret på rene og naturlige ingredienser som en hjælpende hånd til et sundere liv på naturlig vis. 

I dag lever flere og flere en travl og hektisk hverdag, hvor det kan være svært at få al den næring og energi, man har brug for gennem kosten alene, hvorfor vi af og til tyr til kosttilskud. Det kan som forbruger være svært at gennemskue forskelle og kvalitet af de produkter der findes på markedet – ligesom der af og til, desværre, dukker produkter op, der ikke indeholder det der står på etiketten.

Puoris produkter er udelukkende baseret på rene, naturlige ingredienser og uden nogen form for unødvendige tilsætningsstoffer. Produkterne er udviklet for at kunne tilbyde lige præcis den hjælpende hånd, som kroppen kan have brug for – baseret på videnskabelig evidens.

En ærlig forskel

Det hele startede for 10 år siden med et parti fiskeolie, og ambitionen om at skabe gennemsigtige, ærlige og kvalitetsbevidste kosttilskud. Derfor er vores Puori O3 fiskeolie altid blevet testet af IFOS*, men nu er endnu en ambition blevet forløst og vi har sat os for, at teste og bevise renheden og den gode kvalitet af alle vores produkter.

Hos Puori mener vi, at man har krav på at vide, præcis hvad de produkter, man dagligt indtager indeholder. Derfor har vi indgået samarbejde med The Clean Label Project (CLP) og sammen har vi startet initiativet ’The Transparency Project’. Et initiativ der sætter fokus på renhed af produkter og nøjagtige varedeklarationer. CLP er en nonprofitorganisation, der igennem uafhængige og eksterne samarbejdspartnere tester alle produkter for skadelige stoffer, så slutbrugeren har sikkerhed for, at det, der står på etiketten – og ikke andet heller, rent faktisk er det, produktet indeholder. Samarbejdet betyder, at alle Puori produkter er testet efter CLP’s høje standarder og via The Transparency Project formidles resultatet direkte til forbrugeren på deres website, med fuldstændig gennemsigtighed til følge.

Magten tilbage til forbrugeren: Vi har ret til et oplyst valg

“Vi vil vores kunder det allerbedste, og udover at lave naturlige og effektive produkter, så garanterer vi, at alle vores produkter er ansvarligt fremstillet og af højeste kvalitet. Alle initiativer,  der gør et produkt og en deklaration mere gennemskuelig, byder vi hjerteligt velkommen. Og vi glæder os over, at CLP’s anstrengelser gør det lettere for forbrugeren at navigere i det store udvalg af produkter, der findes på markedet.” – Oliver Amdrup, stifter og CEO i Puori.

Nyhed fra Puori

Puori har netop lanceret et helt nyt produkt; CP1 rene hydrolyserede kollagen peptider. Kollagen er en af de nyeste og mest populære trends indenfor helsekost. Kollagen er et protein i som findes naturligt i kroppen hvor det giver struktur og elasticitet. Kollagen er vigtigt for dannelse og funktion af især hud, hår, negle, led, sener og knogler.

CP1 fra Puori er et rent, hydrolyseret kollagen pulver, som kun indeholder rene kollagen peptider, hvilket sikrer optimal optagelse og funktion i kroppen. Det er et smagsneutralt pulver, som let opløses og kan blandes i enhver kold eller varm drik eller i madlavning, uden at give nogen bismag. Hver skefuld med CP1 giver over 90% rent protein, som kan være med til at berige ernæringsprofilen.

Rigtig mange er allerede begyndt at tilføje Puoris kollagen til deres daglige smoothies, kaffe eller proteindrikke - skal du også prøve trenden af?

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.