Opbyg en hudplejerutine med Vichy før du fylder 30

Vichy Aqualia

Hvis du vil bevare et friskt udseende, men stadig ikke har fået etableret en hudplejerutine, så er netop nu det rigtige tidspunkt.


Et fugtboost? Hvad er meningen?

Fugt er vigtigt for, at huden fungerer som den skal og har det godt. En hudbooster er designet til at booste din daglige rutine, mens den lader dine andre hudplejeprodukter udføre deres opgave.

Minéral 89 er den første hudbooster fra VICHY. Det er din huds daglige dosis opfriskning, glød og fugt, som vil hjælpe dig til at opnå den perfekte hud, du ønsker. Den indeholder hyaluronsyre og intet mindre end 89% VICHY termalsk kildevand, som er beriget med 15 mineraler, som får din hud til at føles blødere umiddelbart efter brug og gennemfugtet. Den er velegnet til alle hudtyper og kan endda bruges rundt om de sarte øjenomgivelser og læberne. Du kan anvende den, hvis du har sensitiv hud, og den er ideel, hvis du har tør hud. Den har en let, hurtig indtrængende gelékonsistens og er uden parfume.


En booster, forstået. Men hvordan bruger jeg den?

Hvis du vil bevare en sund glød, har din hud brug for en daglig rensning efterfulgt af en god hudbooster. Hvis du anvender MINÉRAL 89 Booster, behøver du kun ét til to pump, som du påfører blidt på huden, før du påfører din serum eller dagcreme.


Anbefalinger til din hudplejerutine:

Udover et dagligt boost MINÉRAL 89 efter rensning, anbefaler vi følgende produkter til din komplette hudplejerutine.

Aqualia Thermal face serum
Med 97 % ingredienser af naturlig oprindelse, er dette en serum, som styrker din hud, er effektivt i 48 timer og giver din hud optimal fugt hver dag.

Aqualia Thermal Light Cream
Giver en opfrisket, strålende og fugtet hud og hjælper til at beskytte mod forurening. Aqualia Cream findes også i en udgave til tør hud

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.