Nupo kur

Nupo kur

En Nupo kur, hvor du drikker café latte, spiser chokoladebar og andre gode sager, ikke er sulten og ikke føler trang til at spise i tide og utide – lyder det for godt til at være sandt?

Nupo ready to drinkDet er ikke desto mindre, hvad du kan møde i en Nupo kur, der hjælper dig til at få et varigt vægttab.

Nupo kure findes for enhver smag, så du kan vælge det Nupo tilbud, der passer bedst til dig og dit temperament. Nogle Nupo kure giver et hurtigt vægttab, andre giver mulighed for, at du kan tabe dig over en længere periode.

Vælg en Nupo kur

Den Barske - Denne Nupo kur lever op til sit navn, den er virkelig "hard core", men den giver det største ugentlige vægttab.

Weekend Fri - Som Den Barske kur, men du kan ”holde fri” og spise almindelig fornuftig mad i weekenderne.

Den Grønne - Her spiser du, ud over Nupo, 600 gram frugt og grønt om dagen

Den Flexible Du spiser Nupo og dertil almindelig mad – op til 10 brikker (se Nupo brikbog) om dagen.

Den Sjove Som Den Flexible Nupo kur, men her må du gerne spise ”syndig” almindelig mad – op til 10 brikker om dagen (se Nupo brikbog)

Overspringeren Du spiser Nupo på nær et hovedmåltid om dagen, der består af almindelig mad

Formætteren Du spiser Nupo før måltiderne, så du ikke spiser så megen almindelig mad til måltiderne.

Kostomlæggeren Nupo tages som mellemmåltider og før hovedmåltider, så du ikke spiser så meget af den almindelige mad

Slankeuurene står her i rækkefølge, så den øverste Nupo kur, Den Barske, giver det højeste ugentlige vægttab. Det ugentlige vægttab er lavere efterhånden som man kommer ned på listen. Formætteren og kostomlæggeren giver det laveste ugentlige vægttab, men kan til gengæld bruges i længere tid. Alle Nupo kurene resulterer imidlertid i vægttab og det kommer an på dig, hvilken kur, du foretrækker. Du kan se mere om hver enkelt kur ved at klikke på dens link.

Mens du taber dig, og i tiden efter Nupo kurene, er det naturligt at spise fornuftigt, du kan f.eks. læse Nupo brikbog, en fin lille bog, skrevet af eksperter, med mange oplysninger, tips og gode ideer til slankekure. Du kan få Nupo brikbog gratis eller du kan læse den på Nettet, hvor du også kan hente den til din PC og udskrive den.

Fri fragt over 499 kr.
Med DAO/GLS PakkeShop
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.