Moroccanoil

Moroccanoil er et verdenskendt brand, som fremstiller pleje- og styling produkter til alle hårtyper beriget med nærende arganolie, der har ene gode fordele for dit hårs sundhed. 
Om Moroccanoil | Hvad er arganolie? | Original Treatment | Udforsk sortimentet

1 Produkt(er)

Moroccanoil - verdensberømte hårplejeprodukter baseret på det marokkanske flydende guld

Du kender nok Moroccanoil, og du har sikkert set produkterne på hylderne i flere år - og det burde du med god grund også. Hårpleje-brandet tog verden med storm, da de lancerede deres klassiske Treatment - en dybt nærende hårolie beriget med store mængder Argania Spinosa Kernel Oil, eller argan olie, som for alvor satte skub i trenden med hårprodukter tilsat den nærende olie. Siden da er Moroccanoil blevet et favorit-brand blandt internationale influencers, bloggere, stylister samt kendte stjerner, og med deres brede sortiment er du garanteret at finde et produkt, der passer lige til dit hår. 

Hvad er arganolie, og hvorfor er det så specielt?

Arganolie kommer fra frugten på det store argantræ, som vokser i Marokko, og den har været anvendt for sine egenskaber i flere hundrede år. Olien kaldes også populært for "Det Flydende Guld", udelukkende på grund af sit næringsrige indhold og fordele for både din hud- og dit hårs sundhed. Arganolie er nemlig rig på både fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter, og det er særligt dens indhold af det antioxidante E-vitamin, der gør lige denne olie så speciel. Antioxidanterne har beskyttende egenskaber og understøtter et sundt miljø både i hår og hovedbund, og argan indeholder en meget højere koncentration end mange andre planteolier. Olien er desuden rig på den essentielle alfa-linolen fedtsyre, der trænger dybt ind i håret for at blødgøre og fugte, så håret synes sundt og mere smidigt. På denne måde forebygges knækket og spaltet hår. Ved at lægge sig som et beskyttende lag på hårstråene samt på baggrund af dens antioxidante fordele hjælper olien med at skærme håret fra frie radikaler samt miljømæssig påvirkning såsom vind, vejr, vask og styling, der ellers kan virke skadende eller udtørrende på hårstråene. Det er altså ikke for ingenting, at olien omtales som værende flydende guld, og i alle Moroccanoils lækre produkter får dit hår glæde af dens gode fordele. 

Original Treatment - klassikeren, der startede det hele

Moroccanoil Treatment Original er det produkt, som brandet er mest kendt for, og produktet har vundet flere beauty-priser verden over på grund af dets fantastiske virkning og gode formular, der er super simpel men effektiv. Hårolien er egnet til alle hårtyper, og trænger hurtigt ind i hårstråene uden at fedte for at styrke, blødgøre og nære dybt. Dens fordele indebærer blandt andet en anti-krus effekt, naturlig UV-beskyttelse og evnen til at forkorte hårets føntørringstid. Resultatet bliver et glansfuldt og blødt hår, som får en synligt sundere udstråling. 

Olien fås både i en 100 ml variant samt en praktisk rejsestørrelse på 25 ml - med denne kan du altid have dit favorit-produkt med i tasken, og olien er stort set alt hvad du behøver for både at pleje og style dit hår på farten. Produktet findes desuden også i en Light-udgave, som er særligt velegnet til fint og lyst hår. Hvis du gerne vil forsøge dig med Moroccanoils skønne produkter, anbefaler vi helt klart at starte her. 

Hårpleje- og stylingprodukter til absolut alle hårtyper

Moroccanoil ved, at hver hårtype kræver forskellig form for pleje, og derfor indeholder deres sortiment flere produktserier, så du kan finde lige dét produkt, der matcher dine behov. I det brede udvalg af produkter finder du blandt andet: 

 • Repair - en serie af produkter specielt udviklet til skadet, svækket og ødelagt hår, der trænger ekstra pleje. Her finder du både Moisture Repair Shampoo & Conditioner, Restorative Hair Mask hårkuren og Treatment-olierne. Produkterne er beriget med styrkende og genopbyggende ingredienser, der reparerer håret og sikrer et sundt resultat.

 • Hydration - produkter egnet til tørt, meget tørt og dehydreret hår, der trænger til et fugtboost. Serien indeholder både Hydrating Shampoo & Conditioner, Intense Hydrating Mask hårkuren og Hydrating Styling Cream. Produkternes formler er tilsat masser af næringsstoffer, der tilfører fugt til håret og holder dets fugtniveau i balance. 

 • Curl - en række produkter specielt egnet til at pleje og style krøllet, bølget og let kruset hår. Her finder du Curl Enhancing Shampoo & Conditioner, Intense Curl Cream og favoritten Curl Defining Cream samt Curl Re-Energizing Spray, som opfrisker krøllerne i løbet af dagen. Produkterne sørger for at varetage og definere alle former for krøller for et blødt og naturligt udtryk. 

 • Volume - en serie udviklet til fint, tyndt og kedeligt hår, der trænger til mere liv og fylde. I serien finder du Extra Volume Shampoo & Conditioner, Volumizing Mousse samt Roost Boost - en favorit blandt stylister. Produkterne er formuleret med ingredienser, der naturligt giver håret et løft og tilfører det mere volumen for et glamourøst, livligt og bouncy hår, der ikke klasker sammen. 

 • Styling - en række stylingprodukter til alle hårtyper, som imødekommer din frisures behov. Her finder du blandt andet Luminous Hair Spray enten i Medium eller Strong, alt efter hvor meget hold du ønsker. Du finder også tørshampooerne Dry Shampoo Dark Tones egnet til mørkt hår eller Light Tones til lyst hår, som styler og holder dit hår friskt. 


Moroccanoils populære hårplejeprodukter sælges udelukkende af partnersaloner og professionelle forhandlere - her hos Med24 kan du udforske det store sortiment af kvalitetsprodukter til billige priser. Altid hurtig levering og mulighed for fri fragt fra 349,-

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.