Balsam - Conditioner

Bruger du ikke balsam, og er du i tvivl om hvad balsam er godt for? Så kan du læse om dette, og hvilke fordele der er ved balsam her

326 Produkt(er)

Hvad er balsam?

En balsam er et plejeprodukt til dit hår, som du bruger efter din shampoo eller hårkur. En balsam går ind og lukker hårstråene efter de er blevet renset af shampooen. Balsam indkapsler dine hårstrå med pleje, fugt og beskyttelse. 

Hvad gør balsam?

Hvis du ikke er vant til at bruge balsam, vil du helt sikkert mærke en stor forskel. Balsam gør at håret får tilført en masse fugt og pleje, og gør hermed at håret ikke knækker så nemt, da dit hår vil blive mere blødt og medgørligt. Derudover er balsam også godt, hvis du døjer med frizz, da balsam kan hjælpe til at lægge hårstråene ned. Så hvis du ikke er vant til at bruge balsam, vil du helt sikkert blive positivt overrasket over dens egenskaber. Du kan bruge en balsam, hver gang du vasker dit hår for mere pleje. 

Hvordan bruger man balsam?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger din hår balsam korrekt, så har vi her lavet en lille guide, som tager dig igennem trin for trin for, hvordan du bruger din balsam. 

  1. Hår balsam (conditioner) skal altid bruges, som det sidste produkt i håret, når du er i bad. Påfør en mængden ca. På størrelse med en 5 krone alt efter, hvor langt og tykt dit hår er. Kom balsammen i dine længder og spidser. Hvis dit hår bliver fedtet efter badet, bør du reducere mængden af balsam.
  2. Det er vigtigt at give din hår balsam tid til at pleje og styrke dit hår. Hvor lang tid balsammen skal sidde, kan være forskelligt, men du kan stort set altid læse det på produktet. En god tommelfingerregel er ca. 2-3 minutter. Ved at lade din hår balsam sidde lidt, giver du den tid til at blødgøre og nære dit hår, så det får masser af pleje, og er nemmere at rede ud.
  3. Efter din hår balsam har virket nogle minutter, skal den vaskes grundigt ud af håret igen.

Hvad er forskellen på balsam og conditioner?

Mange er i tvivl om, hvad forskellen er på en balsam og en conditioner. Men i bund og grund er det egentlig det samme. Conditioner er bare det engelske ord for balsam, så derfor skal du ikke lade dig forstyrre af, at der står conditioner på mange produkter i stedet for balsam, eller at din frisør bruger ordet conditioner.  


Hvad er forskellen mellem shampoo og balsam?

Hvis du ikke kender forskellen mellem shampoo og balsam, så kan du læse svaret her. Forskellen mellem shampoo og balsam er, at en shampoo bruger du til at rense dit hår og hovedbund, for det snavs og skidt, som er opstået i dit hår og hovedbund f.eks. på grund af ophobning af produkter. 

Balsam bruger du til at tilføre håret næring og pleje, så det ikke knækker. Tørt hår har nemlig en langt større tendens til at knække end hår i balance. 


De forskellige typer balsam

Der er forskellige typer af balsam. Du kender sikkert en helt almindelig balsam, som du tager med, og bruger i badet. Men der findes også andre typer, og her kan du læse lidt om dem, og måske komme frem til, hvilken der passer til dine behov. 

Balsam bar

Dette er et fast stykke balsam, lidt ligesom du kan få håndsæbe i faste stykker. Ved disse undgår du alt form for plasticemballage, og der er ofte sat en snor i, så din balsam bar nemt kan hænge inde i bruseren. 

Leave in balsam

En leave in balsam er, som navnet hentyder til, en balsam du skal lade blive i håret. Altså ikke skylle ud igen. Mange anvender både en almindelig balsam i badet, og en leave in balsam efter badet for optimal pleje alt efter, om du bruger stylingsprodukter bagefter. Du kan i grove træk sammenligne det med at vi smører vores hud ind i bodylotion efter et bad, for at give pleje til huden, det er lidt det samme princip med en leave in balsam. En leave in balsam, sidder i håret til du vasker det igen, og hjælper til, at dit hår forbliver blødt og glansfuldt. 

Balsam spray

De fleste balsam sprays er leave in balsam, det vil sige, en balsam som du ikke skal skylle ud igen. En balsam spray og generelt leave in balsam kan være rigtig gode at bruge, hvis du har en tendens til at dit hår filtrer. Dette vil hjælpe til, at din hår er nemmere at rede ud. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.