IdHAIR Colour Bomb Dark Brown - 200 ml.

1
Se alle produkter fra IdHAIR & IdHAIR Colour Bomb
Varenummer: 58844

Farvebombe i en mørkebrun farve, som genopfrisk og intensiver din hårfarve

IdHAIR Colour Bomb i farven Dark Brown er en farvegivende balsam, der genopfrisker og intensiverer hårfarven. Udover at tilføre farvepigmenter til håret er den også med til at styrke og pleje håret. Denne conditioner gør det nemt at vedligeholde din hårfarve, indtil du skal til frisøren igen. Balsammen kan bruges i farvet hår, afbleget hår eller i ubehandlet hår. Holdbarheden afhænger bl.a. af hårets tilstand, hårvaske og påvirkning fra solen.

Denne farvegivende conditioner har en mørkebrun farve, men kommer i et væld af andre farver, som du kan mixe for at opnå et ubegrænset antal af farver.

Egenskaber:

  • Farvegivende balsam
  • Genopfrisker og intensiverer hårfarven
  • Styrker og plejer håret
  • Vedligeholder din hårfarve
  • Til både farvet, afbleget og ubehandlet hår
  • Mørkebrun farve

Anvendelse:

Vask håret som normalt og tør håret med et håndklæde. Påfør balsammen i håret, red håret igennem og lad den sidde i 3-15 minutter alt efter ønsket intensitet og hårets tilstand. Skyl derefter godt ud med vand.


Indhold:
200 ml

Husk at farveresultatet afhænger af farvegrundlaget og vi kan ikke garantere resultatet af hjemmefarvning. Vi anbefaler at du tester farven på én mindre tot. Ønsker du et helt specifikt resultat, anbefaler vi dig at gå til en professionel frisør.

Ingredienser:

Aqua, Cetearyl alcohol, Propylene glycol, Cetrimoniumchlorid, Aloe barbadensis leaf juice, Hydrolyzed Rice Protein, Panthenol, Caprylic/Capric Triglyceride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Parfume, Citric Acid, Limonene, Basic Yellow 57, Basic Red 76, Acid Violet 43, Basic Brown 17, Basic Brown 16, Basic Blue 99

Se alle produkter fra IdHAIR & IdHAIR Colour Bomb
Varenummer: 58844
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.