Shampoo

Du kan læse mere om shampoo nedenfor. Se bl.a.:
Hvilken shampoo skal jeg bruge? | Derfor anvender vi shampoo 

552 Produkt(er)

Find den helt rette Shampoo

De fleste anvender shampoo i deres daglige rutine, men der findes vel snart heller ikke et hjem, hvor shampoobøtterne ikke står linet op ude på badeværelset? Shampoo anvendes både til vask og pleje af håret, og mange glæder sig over de fleste shampooers velduftende egenskaber, der kan virke helt luksuriøst og rengørende.

Det hav af varianter, der i dag findes på markedet, vidner om vores forskellige smag og behov indenfor hårpleje. Hos Med24.dk tilbyder vi derfor et stort og unikt udvalg blandt neutrale, kvalitetsbetonede, velduftende og miljøvenlige shampooer – samt meget mere! 

Du kan finde din foretrukne shampoo hos os til skarpe priser og gode tilbud. Desuden tilbyder vi eksperthjælp, såfremt du føler behov for vejledning til at finde den shampoo, der er skabt til dig.  

Hvorfor bruger vi Shampoo?

De aktiver stoffer, der findes i shampoo kaldes tensider. De besidder egenskaben at kunne opløse fedtstoffer og snavs, og så er de vandopløselige, så de nemt kan skylles af med vandet i badet. Der findes dog shampoo uden sulfat-tensider, hvis du ønsker dette.

Formålet med shampoo er at fjerne fedt, snavs og evt. rester fra hårprodukter. Desuden kan shampoo anvendes for at beskytte og styrke håret og bl.a. for at afhjælpe tør hovedbund og skælproblemer. En god shampoo er for mange nødvendig for at holde håret rent og sundt. Mængden af shampoo, du bør anvende, afhænger af din hårtype, hvor ofte du vasker håret og dit generelle forbrug.  

Kombiner shampoo med andre hårplejeprodukter

Shampoo kan med stor fordel kombineres med andet hårpleje. Du kan bl.a. anvende en balsam eller conditioner for at opnå den frisure, du ønsker.

Conditioner anvendes for at beskytte håret, hvilket kan være nødvendigt da håret dagligt udsættes for slid samt andre påvirkninger. Desuden er balsam også til for at pleje og beskytte dit hår. Balsam har desmer en blødgørende effekt og giver for nogen mere volumen, og kan anvendes både efter og før hårvask.

Shampoo er for mange ikke blot en shampoo. For mange bidrager den til ekstra velvære i hverdagen, når håret bliver efterladt velduftende, rent og sundere samt flottere at se på. Vi har derfor fundet vores forskellige producenter - de mest anerkendte med veldokumenterede produkter - indenfor velvære og plejeprodukter, for at indfrie alles ønsker og behov. 

Hvilken shampoo skal jeg bruge?

Udvalget er stort og egenskaberne hos de forskellige shampooer er mange, så vi kender det alle sammen – det kan virke så uoverskueligt, at vi blot kaster os over den første og den bedste, hvilket er en skam, når der findes en shampoo, som er den helt rigtige for dig.

Mange har derudover travlt med diverse shampoo tests og hvilken shampoo, der er den bedste på markedet. Der findes intet rigtigt svar, det er blot et spørgsmål om hvilken shampoo, de fleste foretrækker -  Svaret er desuden tvetydigt, da én slags shampoo kan være mirakuløst for et individ, mens den kan være fuldkommen uegnet til en anden.

Ønsker du at finde dit perfekte match? Så er første skridt på vejen, at du skal karakterisere din hårtype og eventuelt hovedbund.  

  • Har du en irriteret og tør hovedbund, der kræver en mild allergivenlig shampoo uden parfume, der samtidig nærer og plejer?
  • Har du tendens til fedtet hår og hovedbund, og kræver derfor en shampoo, der renser og skåner hovedbunden?
  • Er dit hår farvet og behandlet og kræver vitaminer for at bibeholde hårets sunde struktur?
  • Har du krøller?
  • Er dit hår tyndt og fladt, og du ønsker mere volumen?
  • Eller er dit hår helt normalt, og du foretrækker ikke bestemte egenskaber?

Hvilken shampoo, du skal vælge, afhænger således både af dine egne personlige præferencer og din hårtype. Vi har gjort det nemmere for dig på vores side ved, at du kan vælge til og fra under kategorier, hårtype samt andre præferencer og egenskaber og derved finde frem til dit perfekte match.

I vores udvalg blandt de mest populære shampooer finder du bl.a.:
Silver Shampoo fra Björn Axén.  
Shampoo til normalt hår fra Vichy Dercos.
Shampoo til fedtet hår samt fint hår fra Vichy Dercos og Philip Kingsley.
Shampoo til farvet og skadet hår fra Philip Kingsley.
Shampoo til tør og irriteret hovedbund fra Daxxin og La Roche.Posey (desuden Nizoral Shampoo, der er effektiv mod psoriasis i hovedbunden).
Shampoo, der styrker og plejer dit hår fra Priorin. 

Er du i tvivl? Så kontakt endelig en vores eksperter

Vi ønsker hos Med24.dk at give den bedste kundeoplevelse og garantien for et sundt valg, der sikre dine behov og ønsker. Under hvert produkt på siden fremgår det, hvilke særlige egenskaber den enkelte shampoo har. Hvis du har brug for gode råd eller vejledning, når du skal købe en shampoo til dig selv, dine børn eller familien, så er du velkommen til at kontakte vores eksperter! Du kan møde alle eksperterne her.

Vores materialist Helena Moss og farmakonom Anita Sten Nielsen har begge professionel erfaring indenfor personlige pleje, og kan fanges på både mail og telefon. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.