Skælshampoo

En skælshampoo kan være en god behandling, hvis du døjer med skæl. Vi stræber altid efter at have de bedste skælshampooer, som kan hjælpe dig på vej mod en skælfri hovedbund. Læs mere om skælshampoo her

87 Produkt(er)

Har du tør hovedbund eller er det skæl?

Det kan være svært at kende forskel på tør hovedbund og skæl i hovedbunden, hvis du ikke lige ved hvad du skal kigge efter. Skæl komme oftest af gærsvampen Pityrosporum, så derfor er det vigtigt med den rigtig behandling, for at komme din skæl til livs. 

  • Skæl kan kendes pga. af gullige flager der kommer i hovedbunden. Det kan både ses som store, tørre flager der kommer ned på tøjet, men også som mere fedtede flager i hovedbunden og håret.
  • Tør hovedbund ses mere som hvide flager eller drys, som ofte klør meget.

Det er vigtigt at identificere din tilstand, så du kan få den rette behandling. Du skal altid vælge en god skælshampoo, hvis du oplever fedtede, gullige flager i dit hår og hovedbund. 


Hvad er skæl?

Skæl er en ophobning og overproduktion af døde hudceller i hovedbunden pga. gærsvampen Pityrosporum. Skæl smitter ikke, og er ikke farligt at have, men det er ikke rart og kan give tendens til kløe. 

Det er meget normalt at døje med skæl, og det skal ikke føles, som et tabu for dig at snakke om. Flere har det, end du lige tror 


Behandling af skæl med en skælshampoo

Hvis du gerne vil slippe af med skæl, kan du med fordel anvende en god skælshampoo. De fleste skælshampooer vil gå ind og ødelægge svampenes cellevægge, så de dør. Det er derfor vigtigt at du vælger den rigtige behandling mod skæl, så du kan komme det til livs hurtigst muligt. For selvom skæl ikke er farligt, kan det være ret generende at døje med. 

Det kan være forskelligt, hvordan en skælshampoo skal bruges, men du kan altid læse på produktet, så du ved at du bruger skælshampooen rigtigt. 


Kan du forebygge skæl?

Det kan være svært at undgå skæl, da nogle mennesker har en større tendens til at danne skæl end andre. Men der er dog nogle ting, du selv kan gøre for at forbygge skæl så vidt, som muligt: 

  • Undgå at sætte dit hår op før det er tørt, da et fugtigt miljø er, hvor en svampeinfektion har det bedst.
  • Giv din hovedbund så meget luft som muligt. Undgå derfor at gå med hat, hvis du har en tendens til skæl.
  • Undgå for meget brug af stylingsprodukter, da ophobning af dette i din hovedbund, kan gøre at den ikke kan ånde.

Du kan også bruge din skælshampoo forebyggende, da dette kan holde tilstanden nede. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.